files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla zabrala aj na ľade súpera, z Detvy si nesie tri body

Hokejisti HK Dukla Michalovce konečne zabrali aj na ľade súpera. V stretnutí 20. kola totiž prerušili čiernu minisériu troch prehier u súperov a na ľade Detvy zvíťazili 5:3 (2:1, 1:1, 2:1). O góly Dukly sa postupne podelili Kmiť, Fajčák, Zorvan, Čížek a skóre zápasu dve sekundy pred koncom Macejka. Zverenci trénera Miroslava Ihnačáka si tak udržali druhú priečku v tabuľke. Michalovčania sa najbližšie predstavia doma, keď v utorok 20. novembra o 17.00 privítajú celok Trnavy.

Michalovčania začali stretnutie na ľade ôsmeho tímu prvej ligy výborne, keď rýchlo viedli 2:0. Najskôr zúžitkoval prihrávku Drotára na vedúci gól Kmiť a potom sa v 19. minúte presadil mladík Fajčák. Domácim hokejistom sa podarilo streliť kontaktný gól do šatne. Presne šesť sekúnd pred koncom prvej časti totiž trafil do čierneho Šúrek. V druhej tretine sa najskôr Detve zásluhou Trochtu podarilo vyrovnať. Dukle sa však podarila gólová odpoveď v podobe presného zásahu Zorvana, ktorý strelil presne stý gól Dukly v tejto sezóne. Domácim sa v tretej tretine opäť podarilo vyrovnať, keď sa presadil Čanky. Michalovských hokejistov však dvojnásobné vyrovnanie domácich nepoložilo. Najskôr totiž naklonil misky váh na ich stranu Čížek a potom dve sekundy pred koncom pečatil víťazstvo Michalovčanov Macejka.

HC 07 Detva - HK Dukla Michalovce  3:5 (1:2, 1:1, 1:2)
Góly: 20. Šúrek (Mačkovič, Čanky), 35. Trochta (Šúrek, Hrčka), 48. Čanky (Trochta, Buda) - 11. Kmiť (Drotár), 19. Fajčák (Rusnák, Macejka), 39. Zorvan (Čížek), 55. Čížek (Šimčák, Rusnák), 60. Macejka (Hrubý, Palovčík)

Vylúčení: 3:5. Presilovky: 0:0. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Adamec - Vido, Valo. Divákov: 300.

Detva: Trebuľa - Hrčka, Mačkovič, Haťaš, Zošiak, GutWald, Nemček, Pač - Šúrek, Trochta, Čanky - Buda, Fekiač, I. Majeský - Štepán, Mahdalík, Ihnaťo
Michalovce: Kurali - Žemba, Hrubý, Rusnák, Vorobel, Šeliga, Chovan, Gavura - Šimčák, Kmiť, Drotár - Fajčák, Palovčík, Macejka - Zorvan, Linet, Čížek - Banovský.

Ďalší program HK Dukla:
Utorok 20. november 17.00: Michalovce - Trnava (21. kolo)
Piatok 23. november: Liptovský Mikuláš - Michalovce (22. kolo)
Utorok 27. november 17.00: Michalovce - Topoľčany (23. kolo)
Piatok 30. november: Trebišov - Michalovce (24. kolo)
Nedeľa 2. december 17.00: Michalovce - Senica (25. kolo) 



Uverejnené: 18.11.2012 19:58:27 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.