files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

WinLand zdolal na domácej palubovke bratislavský ŠKP

Michalovskí hádzanári si po dvoch prehrách tentoraz pripísali na svoje konto víťazstvo, keď na domácej palubovke zdolali bratislavský ŠKP 33:28 (14:9). Hráči HC winLand majú v najbližšom kole voľno, následne odohrajú dva zápasy na pôde súperov a doma ich budeme môcť vidieť v rozlúčke s kalendárnym rokom, keď tesne pred Vianocami 21. decembra o 18.00 privítajú v rámci 20. kola Tipos Extraligy Považskú Bystricu.


V Michalovciach sa opäť hrala zaujímava hádzaná, ktorá určite uspokojila prítomných divákov. Domáci winLand mal raketový štart do zápasu, keď po dvoch presných zásahoch Hruščáka viedol v 3. minúte 2:0. Prvý dôležitý moment zápasu prišiel už v 5. minúte. Domáci kanonier Hruščák zahrával pokutový hod a po nastrelení hosťujúceho golmana do hlavy uvidel červenú kartu. To nachviľu domácich vykoľajilo a ŠKP dvoma gólmi Kucharíka vyrovnal v 9. minúte na 3:3. Potom však prišli chvíle ukrajinského bombardéra v službách winLandu Petrova, ktorý troma gólmi v rade zabezpečil domácim trojgólové vedenie (6:3). WinLand naďalej pokračoval vo svojej aktívnej hre a po góle Frajkora za stavu 8:3 si tréner hostí vybral oddychový čas. Ten ale hosťom vôbec nepomohol, pretože priebeh prvého polčasu sa nezmenil. Domáci si stále udržiavali päť - šesť gólový náskok a s ním išli aj do polčasových prestávky.

V úvode druhého dejstva dal o sebe opäť vedieť Petrov, po ktorého dvoch góloch bol v 32. minúte rozdiel medzi súpermi sedemgólový (16:9). Hostia sa ale nevzdávali a Volentics o tri minúty neskôr znižoval na 16:13. WinLand následne využil dvojnásobné oslabenie ŠKP a dvoma gólmi Huňadyho si jeho hráči opäť zabezpečili komfortný päťgólový náskok (18:13). Hostia vzápätí trikrát udreli Kucharíkom (18:16) a zdalo sa, že záver zápasu bude dramatický. Opak však bol pravdou. Domáci sa paradoxne počas vylúčenia Petrova dokázali gólmi Tibuleviča a Frajkora opäť od svojho súpera odpúťať na rozdiel štyroch gólov (21:17). Michalovčania ale viacgólový náskok opätovne stratili a po presnom zásahu Kucharíka bol v 43. minúte rozdiel medzi súpermi iba jednogólový (21:20). WinLand však drámu nepripustil, následnú päťminútovku vyhral 5:1 a po presnej strele Huňadyho zverenci trénera Ľuboša Hudáka viedli o päť gólov 26:21. Takýto gólový náskok si udržali až do záverečného hvizdu rozhodcovskej dvojice, a tak si na svoje konto po dvoch prehrách pripísali cenné víťazstvo a bratislavskému celku vrátili prehru z prvej časti.

HC winLand Michalovce - ŠKP Bratislava 33:28 (14:9)
HC winLand: Bumbera, Popčák, Kolpak - Kucher 2, Hruščák 2, Regenda 1, Frajkor 2, Sadovyi, Kocák, M. Cibere, Kohút, Gamrát 6/1, Petrov 8, Huňady 6/3, Tibulevych 6, Géci.

ŠKP: Beleš, Rafael, Kováč - Pupík 5, Čapka, Kysel, Mikes, Volentics 5, Slaninka 2, Demovič, Štepanovský 2, Kucharik 12/3, Hirtl, Zechmeister 2.

Pok. hody: 6/4 - 4/3. Vylúčení: 5 - 4. ČK: 1 - 1 (5. min - Hruščák (HCw) - nastrelenie do hlavy brankára; 48. min - Slaninka (ŠKP) - za 3 vylúčenia). Rozhodovali : Daňo - Sabol.

Program HC winLand do konca kalendárneho roka
Streda 5. december: Voľno (17. kolo)
Sobota 8. december: Modra - Michalovce (18. kolo)
Piatok 14. december: Košice - Michalovce (19. kolo)
Piatok 21. december: Michalovce - Považská Bystrica (20. kolo)



Uverejnené: 30.11.2012 22:36:07 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.