files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla síce dvakrát viedla, no nakoniec prehrala

Hokejisti HK Dukla Michalovce prehrali v stretnutí 40. kola I. hokejovej ligy na ľade Prešova 2:3 po samostatných nájazdoch, hoci dvakrát viedli. O góly Dukly sa postarali Čížek a Čavrk. Michalovčania si aj napriek tejto prehre udržali druhú priečku v tabuľke a štyri kolá pred koncom sú na najlepšej ceste skončiť v prvej štvorke, čo by im zaručovalo, že vyraďovaciu časť začnú doma. Zverenci trénerskej dvojice Miroslav Ihnačák - Peter Mihaľo sa najbližšie predstavia doma, keď v utorok 29. januára o 17.00 privítajú na domácom ľade Spišskú Novú Ves.

V prvej tretine sa hral medzi dvoma adeptmi na prvú štvorku zaujímavý rýchly hokej, so šancami na obidvoch stranách. Dukla už nastúpila aj s obráncom Šeligom, no tentokrát jej chýbal útočník Banovský. Skóre zápasu sa podarilo otvoriť v 6. minúte hosťom, ktorí išli do vedenia po presnom zásahu Čížeka (0:1). Prešovčania mohli vyrovnať ešte v prvej tretine, keď dvakrát sedel na trestnej lavici Žemba, no Petro šanciam domácich odolal. V druhej tretine mohla najskôr skórovať Dukla, keď bol vylúčený domáci Varga, no presilovku hostí ukončil faul Rusnáka. Chvíľu nato putoval na trestnú lavicu aj Vorobel a presilovku o dvoch hráčov domáci využili Románkom (1:1). Prešovský útočník tak zrušil nepriestrelnosť Tomáša Petra, ktorá trvala 279 minút a 35 sekúnd. Odpoveď Dukly prišla v 36. minúte, keď ju do vedenia poslal Čavrk (1:2). Následne putoval na trestnú lavicu domáci Leskovjanský, no Michalovčania túto presilovku nevyužili. V poslednej tretine sa domáci hokejisti snažili rýchlo vyrovnať, no do dvojgólového vedenia mohla ísť Dukla. Tá však nezvládla presilovku pri vylúčení Mikluša a Schneider vo vlastnom oslabení vyrovnal na 2:2. Do konca tretej tretiny už žiadny gól nepadol, a tak prišlo na rad predlženie. Ani v ňom gól nepadol a o víťazovi stretnutia tak museli rozhodnúť samostatné nájazdy. V nich boli na domácej strane úspešní Galváč aj Románek, zatiaľ čo na strane Dukly iba Šechný, a tak si dva body za výhru 3:2 po trestných strieľaniach pripísali Prešovčania.

HC 07 Prešov - HK Dukla Michalovce 3:2 po s.n. (0:1, 1:1, 1:0 - 0:0)
Góly: 29. Románek (Hopkovič), 46. Schneider, rozhod. sam. nájazd Románek - 6. Čížek (Žemba, Palovčík), 36. Čavrk (Zorvan, Rusnák)
Vylúčení: 4:5. Presilovky: 1:0. Oslabenia: 1:0. Rozhodovali: Orolín - M. Korba, P. Korba. Divákov: 551.

Prešov: Fedor - M. Varga, Hopkovič, V. Sabol, Hajudk, Kadlubiak, Loydl, Jursa, Mihňák - P. Segľa, Caban, Románek - Leskovjaknský, Gavač, Mikluš - Kivader, Kubus, Schneider - Renčok, Tomčák, Petroc.
Michalovce: Petro - Vorobel, Gavura, Š. Rusnák, Žemba, Šeliga, Hrubý, Halapy - Šimčák, Šechný, Drotár - Ľ. Chovan, Palovčík, Čížek - Čavrk, Linet, Zorvan.

Program HK Dukla do konca základnej časti
Utorok 29. január 2013 o 17.00: HK Dukla Michalovce - HK Spišská Nová Ves (41. kolo)
Piatok 1. február 2013: HC 07 Detva - HK Dukla Michalovce (42. kolo)
Nedeľa 3. február 2013 o 17.00: HK Dukla Michalovce - HK Trnava (43. kolo)
Utorok 5. február 2013: MHK 32 Liptovský Mikuláš - HK Dukla Michalovce (44. kolo) 



Uverejnené: 25.01.2013 19:36:18 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.