files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín doma porazil Rimavskú Sobotu

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce dosiahli v zimnej príprave prvú výhru. Po remíze v Bardejove (1:1) totiž porazili na vlastnej umelej tráve takisto druholigovú Rimavskú Sobotu 2:1. Zverenci trénera Alberta Rusnáka síce prehrávali po góle Sihelského, no v druhom polčase sa presadili Kunca a Hamuľák, ktorí naklonili misky váh na stranu Zemplínčanov. Tréner Albert Rusnák aj v tomto zápase skúšal nové posily. V útoku sa vo veľmi dobrom svetle ukazuje Rus Denis Mukhamedinov a v obrane tentoraz nastúpil Stanislav Smrek, ktorý naposledy pôsobil v českom druholigovom Táborsku. Tento obránca je michalovskému priaznivcovi známy, pretože dres MFK Zemplín obliekal aj v sezóne 2006/2007. Za MFK Zemplín v tomto stretnutí nastúpil opäť aj Miroslav Božok, no jeho zotrvanie v kádri je zatiaľ otázne, keďže tento šikovný ľavák sa momentálne chce orientovať na zahraničie. Michalovčania sa doma predstavia aj v ďalšom prípravnom zápase, keď v stredu 30. januára o 15.00 privítajú corgoňligový FC Tatran Prešov.

MFK Zemplín Michalovce - MŠK Rimavská Sobota 2:1 (0:0)

Góly: 74. D. Kunca, 79. M. Hamuľak - 15. Siheľský

MFK ZEMPLÍN: 1. polčas: T. Jenčo - Perez, L. Hruška, Smrek, M. Vanák - T. Sedlák, Kovaľ, Božok, M. Janočko - P. Jurčo, M. Regáli

2. polčas: T. Jenčo - D. Horňák, Korijkov, Vernon, Smrek - Mukhamedinov, L. Jacko, Podhorin, Gamkrelidze, D. Kunca - M. Hamuľak.



Uverejnené: 26.01.2013 15:54:04
files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.