files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Ľudia všemožne fandia

XXI. zimné olympijské hry vo Vancouveri chytili aj Michalovčanov. Mnohí prežívajú atmosféru zápasov v mestských "puboch". My sme navštívili jeden z najpopulárnejších barov na Gorkého ulici KM-ko.

Jeden z majiteľov nám prezradil, že pre hostí v ranných hodinách pripravili pohostenie, otvorené majú vždy včas pred zápasom. Po dvoch odohratých zápasoch sme tak navštívili tento populárny bar aj my. Po prehre s Českou republikou 3:1 a prekvapujúcej výhre po samostatných nájazdoch s Ruskom, nastúpili naši reprezentanti na zápas s Lotyšskom. Papierovo slabý súper  mal byť pre našich jednoznačne ľahkým sústom. Stalo sa... Prvý krát si návštevníci KM-ka mohli v doslova domáckej atmosfére zakričať gól už v tretej minúte prvej tretiny. Vsietil ho peknou strelou Ľ. Višňovský. Druhý gól na seba nenechal dlho čakať, a už v desiatej minúte R. Zedník "bombou" prekonal opäť brankára Lotyšov. Po góle veterána Štumpela sme si všetci zakričali opäť gól, keď zvyšoval  v závere tretiny už na 3:0.

Počas prestávky sa viacerí návštevníci doslova prekrikovali v prognózach debaklu Lotyšov a celkového umiestnenia našej reprezentácie. Nečudo, veď sme porazili aj majstrov sveta a s Čechmi sme boli lepším mužstvom. „Myslím, že by sme mohli pomýšľať na medailu, máme teraz Haláka,“ zhodnotil možnosti Slovenska jeden z mladých fanúšikov, ktorému nechýbal na krku bielo-modrý šál. „Ja si myslím, že to bude nesmierne ťažké, osemfinále prejdeme s ľahkosťou, ale potom nedostať Kanadu, doma budú určite chcieť zvíťaziť aj za pomoci kohokoľvek (narážal pritom na rozhodcov), inak máme na každého,“ dodal ďalší z „davu“. Začína sa druhá tretina a návštevníci si opäť mohli zakričať dvakrát gól. Pred treťou tretinou už niektorí  z fandiacich ľudí mali únavu na očiach, keďže hokej „upadol“ do našej exibície.  „No myslím, že dostaneme Nemcov,“ kalkuloval ihneď po ukončení zápasu fanúšik znalý celého systému turnaja. Po našej návšteve môžeme hodnotiť celú atmosféru veľmi pozitívne, určite by si to ľudia nemali nechať újsť. Verme, že si všetci spolu sadneme za TV príjmače v nedeľu 28. februára o 21:15, kedy bude mužské finále hokejového turnaja a "naši chlapci" budú v ňom. (juke)


Uverejnené: 24.02.2010 23:32:38 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.