files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín remizoval v Senci

Futbalisti MFK Zemplín si v úvode jarnej časti vezú bod z horúcej pôdy ŠK SFM Senec, kde remizovali 2:2 (1:1). O góly MFK sa postarali v 43. minúte Janočko a v druhom polčase v 53. minúte poslal Michalovčanov do vedenia Kunca. Hráči MFK síce vedenie neudržali, no aj tak získali cenný bod. Zverenci trénera Alberta Rusnáka sa najbližšie predstavia na domácom trávniku, keď v sobotu 16. marca o 17.30 privítajú celok Rimavskej Soboty.

V prvom polčase mali domáci územnú prevahu, z ktorej vyťažili po štandardnej situácii gól. Ten vsietil v 35. minúte stopér Tomáš Hanzel. Michalovčanom sa sa podarilo vyrovnať tesne pred polčasovou prestávkou, keď pokutový kop, ktorý bol nariadený za faul na Miroslava Božoka premenil bývalý reprezentant Vladimír Janočko - 1:1. V druhom polčase boli zverenci kormidelníka Alberta Rusnáka kombinačne lepším mužstvom a už v 53. minúte sa dostali do vedenia po krížnej strele Dominika Kuncu. O tri minúty nato hostia v defenzíve opäť chybovali a domáci Ladislav Belkovics ich potrestal vyrovnávajúcim gólom. Potom si Zemplínčania vytvorili aj ďalšie šance na skórovanie, ale zužitkovať ich nedokázali. Stretnutie sa tak skončilo zaslúženou remízou.

ŠK SFM Senec - MFK Zemplín Michalovce 2:2 (1:1)

Góly: 35. T. Hanzel, 56. Belkovics - 43. V. Janočko (11 m), 53. D. Kunca

ŽK: 43. Hílek (SFM Senec)

Rozhodoval: P. Hrčka - 445 divákov

ŠK SFM: Š. Kollár - Hlavatovič, Polgár, T. Hanzel, F. Molnár - Vrablec (87. Karč), Hílek, Neoveský, Orolín - Ujčík (61. Martin Mikulič), Belkovics (76. Gogolák)

MFK ZEMPLÍN: T. Jenčo - Perez, L. Hruška, Korijkov, M. Vanák - Podhorin, Kovaľ, V. Janočko - D. Kunca (85. L. Jacko), P. Jurčo (74. M. Hamuľak), Božok.

Zdroj: mfk zemplín



Uverejnené: 08.03.2013 22:08:07 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.