files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Ďalšie sklamanie v podaní MFK Zemplín

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce remizovali v stretnutí 23. kola II. futbalovej ligy na svojom trávniku s tímom MFK Dubnica 0:0. Aj napriek viacerým šanciam zverenci trénera Alberta Rusnáka do čierneho netrafili ani raz a tak sa zrodila bezgólová remíza. Michalovčania sa najbližšie predstavia v Ružinej, doma ich budeme môcť vidieť v sobotu 13. apríla, kedy o 17.30 privítajú Liptovský Mikuláš.

Celkom solídna divácka návšteva viedla celozápasový boj michalovských hráčov s obranou hostí, na čele s ich brankárom Maťašovským. Toho mohol prekonať už v 8. minúte Božok, ktorého krásne vysunul Hamuľák, no dubnický golman jeho strelu vyrazil a následne si poradil aj so šancou Kuncu. O dve minúty neskôr bol Maťašovský v pernamencii opäť. Kunca totiž obišiel trojicu protihráčov, no jeho strela už nemala takú razanciu. Na druhej strane zase po chybe domácej obrany nebezpečne pálil Šmahajčk. V 22. minúte vrátil Božok Hamuľakovi požičané, keď sa tentoraz rútil sám na bránu on, no ani tento stredný útočník nenašiel recep na Maťašovského. Ten sa vyznamenal v prvom polčase ešte aj v samom závere, keď zlikvidoval tutovku Kuncu.

V druhom polčase mali domáci futbalisti síce optický tlak, no výraznejšiu šancu si vypracovali až v samom závere. Dovtedy viackrát hosťom podkúrili, ale vždy tomu niečo chýbalo. Presne dve minúty mal vykúpenie na kopačke striedajúci Juanpe, ktorého strela však tesne minula hosťujúcu bránu. Aj preto sa zápas skončil bezgólovou remízou. Treba dodať, že Michalovčania predviedli síce solídnu hru, na ktorú sa hlavne v prvom polčase dalo pozerať. V druhom dejstve už mali proti sebe nielen v niekoľkých prípadoch aj jedenásť brániacich súperov, ale aj rozbitý terén. Nič to však nemení na tom, že doma opäť nevyhrali a gól by pravdepodobne nestrelili ani do rána ...

MFK Zemplín Michalovce - MFK Dubnica nad Váhom 0:0

ŽK: 47. D. Kunca - 23. Djiby Ba, 33. Bilovský, 40. Zahranychnyy, 51. Šmahajčík

Rozhodoval: Horváth - 1 280 divákov

MFK ZEMPLÍN: T. Jenčo - Podhorin (65. S. Danko), Korijkov, Vernon, M. Vanák - Kovaľ, Božok, V. Janočko - D. Kunca (80. Gamkrelidze), M. Hamuľak, P. Jurčo (57. Juanpe)

MFK: Maťašovský - Mejič, Múdry, Djiby Ba, Bašič – Zahranychnyy (70. Števček), M. Jakúbek, Valjent, Steinhübel (60. Svorada) – Bílovský, Šmahajčík (90. Sokolík)

Peter Brendza



Uverejnené: 30.03.2013 18:16:43
files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.