files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Kristína aj Horkýže Slíže budú koncertovať v Michalovciach

Michalovce zažijú v priebehu dvoch dní dva koncerty adeptov na zlatých Slávikov. Najskôr sa vo štvrtok 18. apríla v sále Mestského kultúrneho strediska predstaví speváčka Kristína, ktorej galakoncert sa uskutoční pod názvom Kristina & Band. Hneď na druhý deň v piatok 19. apríla sa zase v Chemkostav aréne uskutoční koncert populárnej punk rockovej skupiny Horkíže Slíže, ktorá priamo v Michalovciach vystúpi už po štvrtýkrát. To všetko bude len ozajstným predkrmom. Presne 5. mája totiž v Mestskej športovej hale vystúpi česká spevácka legenda Dalibor Janda, ktorý sa tu predstaví so svojou skupinou Prototyp v rámci svojho životného jubilea, keď oslávi 60 rokov. Hudobní priaznivci mladších aj starších ročníkov sa teda majú na čo tešiť.

Kristína vystúpi v Michalovciach

Rodená Svidníčanka Kristína Peláková, vystupujúca pod umeleckým menom Kristína, sa dostala do povedomia divákov v roku 2008, kedy prespievala úspešný hit Beaty Dubasovej „Vráť mi tie hviezdy“ a k tomu pridali aj ďalší hit „Ešte váham“

Vráť mi tie hviezdy v podaní Kristíny

Kristína: „Ešte váham“

Kristína sa naplno presadila v roku 2010, kedy reprezentovala Slovensko na Eurovízii v nórskom Oslo. So skladbou „Horehronie“ síce prvé priečky neobsadila, no zanechala veľmi dobrý dojem a v tomto roku sa s touto skladbou stala aj Rádio Slávikom a Horehronie sa stalo aj skladbou roka.

Kristína: „Horehronie“

V súčasnosti patrí medzi najväčšie hity tejto speváčky aj pieseň „V sieti ťa mám“. Kristína sa v Michalovciach predstaví vo štvrtok 18. apríla v sále Mestského kultúrneho strediska. Vstupné na jej koncert je 10,- eur a jeho začiatkom je o 18.00.

Kristína: „V sieti ťa mám“

Hneď na druhý deň po vystúpení Kristíny sa v Michalovciach predstaví aj ďalší adept na Zlatého Slávika, skupina Horkýže Slíže.

Horkýže Slíže tour

Táto skupina, ktorá vznikla v roku 1992 v Nitre, sa na slovenskej hudobnej scéne presadzuje štýlom „comedy rock“ alebo „punk rock“. V Michalovciach vystúpi pod názvom „Horkýže Slíže hľadajú talent už 20 rokov“ spoločne s ďalšími skupinami Slobodná Európa a Dilemma.

Horkýže slíže hľadajú talent ...

Lístky na tento koncert si môžete zakúpiť v sieti Ticketportál alebo aj na mieste koncertu. Ten sa uskutoční v piatok 19. apríla o 18.00 v Chemkostav aréne. Cena vstupeniek v predpredaji je 7,- eur, na mieste predaja 9,- eur.

Tieto koncerty budú len akýmsi predkrmom pred vystúpením českej hudobnej star Dalibora Jandu, ktorý sa spoločne so svojou skupinou Prototyp v Michalovciach predstaví v nedeľu 5. mája. Lístky na jeho koncert si môžete zakúpiť už aj teraz v reštaurácii a kaviarni Zlatý Býk, v sieti Ticketportál, v predajni Fann Sport na zimnom štadióne, ako aj v priestoroch Mestskej informačnej kancelárie či cestovnej kancelárii Bomex.

Zdroj: youtube



Uverejnené: 03.04.2013 13:28:44
files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.