files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Róbert Kovaľ v nominácii slovenskej 19-tky

Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie do 19 rokov Milan Malatinský oznámil 18-člennú nomináciu na dve budúcotýždňové medzištátne prípravné stretnutia na Cypre proti domácim rovesníkom. Prvý vzájomný duel sa uskutoční v utorok 23. 4. o 16.00 h miestneho času (15.00 h SELČ) v Nikózii, odveta je na programe o dva dni neskôr, vo štvrtok 25. apríla o 11.00 h miestneho času (10.00 h SELČ) v Achnase.

Informácie priniesla oficiálna internetová stránka Slovenského futbalového zväzu (SFZ). V kádri tímu SR "19" figuruje aj štvorica legionárov: brankár Patrik Lukáč z FK Teplice, obranca Ľubomír Šatka z anglického Newcastlu a stredopoliari Albert Rusnák ml., pôsobiaci v akadémii anglického klubu Manchester City, ako aj Dávid Ivan z talianskeho mužstva Sampdoria Janov. V nominácii má už tradične zastúpenie aj MFK Zemplín Michalovce, a to v podobe stredopoliara Róberta Kovaľa. Medzi náhradníkmi budú na svoju šancu čakať ďalší dvaja Michalovčania brankár Miloslav Bréda a stredopoliar Stanislav Danko.

Pre mladých Slovákov budú blížiace sa stretnutia na Cypre súčasťou prípravy do Srbska na turnaj II. fázy (Elite Round, 6. - 11. júna, súperi SR "19" v 2. skupine sú Írsko, Švajčiarsko a domáce Srbsko, pozn.) kvalifikácie o postup na tohtoročné majstrovstvá Európy, ktoré sa uskutočnia v termíne 20. júla - 1. augusta 2013 v Litve.

Nominácia slovenskej futbalovej reprezentácie do 19 rokov na dva medzištátne prípravné zápasy na Cypre proti domácim rovesníkom (prvý duel sa hrá v utorok 23. 4. o 15.00 h SELČ v Nikózii, odveta bude vo štvrtok 25. apríla o 10.00 h SELČ v Achnase):

Brankári: Patrik Lukáč (FK Teplice/ČR), Dominik Holec (MŠK Žilina)

Obrancovia: Michal Pintér (FC ViOn Zlaté Moravce), Michal Habánek (FC Spartak Trnava), Filip Molnár (ŠK SFM Senec), Ľubomír Šatka (Newcastle United/Angl.), Marek Dubeň (FC Nitra), Lukáš Skovajsa (AS Trenčín)

Stredopoliari: Milan Škriniar (FC ViOn Zlaté Moravce), Ondrej Duda (MFK Košice), RÓBERT KOVAĽ (MFK Zemplín Michalovce), Albert Rusnák (Manchester City/Angl.), Róbert Mego (MFK Dubnica nad Váhom), Michal Faško (FK Dukla Banská Bystrica), Dávid Ivan (Sampdoria Janov/Tal.)

Útočníci: Adam Zreľák (MFK Ružomberok), Lukáš Mihálik (FC ViOn Zlaté Moravce), Jaroslav Mihalík (MŠK Žilina)

Náhradníci:

Brankár: MILOSLAV BRÉDA (MFK Zemplín Michalovce)

Obrancovia: Richard Čiernik (MFK Dubnica), Peter Šenk (FK Senica)

Stredopoliari: Christián Steinhübel (MFK Dubnica), Denis Čery (FC Nitra), Tomáš Brigant (AS Trenčín), STANISLAV DANKO (MFK Zemplín Michalovce)

Útočníci: Viktor Kráľ (FC Nitra), Pavol Šafranko (1. FC Tatran Prešov)

Realizačný tím: Milan Malatinský (tréner), Cyril Stachura (asistent trénera), Branislav Benko (tréner brankárov), Zsolt Fegyveres (lekár), Vladimír Gramblička (masér), Rastislav Soják (technický vedúci), Ján Rosinský (hlavný vedúci)

Zdroj: mfk zemplín



Uverejnené: 19.04.2013 13:37:32 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.