files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín nestačil na Rimavskú Sobotu

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce prehrali v dohrávke 21. kola II. futbalovej ligy na domácom trávniku s Rimavskou Sobotou 1:2, keď už do polčasu prehrávali po góloch Mariána Adama a Pribulu 0:2. V úvode druhého dejstva síce strelil z pokutového kopu kontaktný gól Janočko, no to nič nezmenilo na tom, že Michalovčania zaknihovali svoju prvú jarnú prehru. Zverenci trénera Alebrta Rusnáka sa najbližšie predstavia opäť doma, keď v sobotu 27. apríľa o 16.00 privítajú Bardejov.

Michalovskí futbalisti opäť vyhoreli na krásu. Aj keď mali počas zápasu viac z hry, z územnej prevahy skoro nič nevyťažili a zaslúžene prehrali. Už v 5. minúte prenikol hosťujúcou obranou Božok, ktorého strela tesne minula bránu. O desať minút neskôr dali o sebe vedieť aj hostia, keď bombu agilného Mariána Adama vytlačil Jenčo na rohový kop. Tento bývalý hráč MFK Zemplín si všetko vynahradil v 26. minúte, potom čo jeho projektil aj za pomoci obrancu domácich skončila v Jenčovej sieti (0:1). Ďalšiu lekciu z efektivity dostali domáci futbalisti v 37. minúte, keď sa po chybe Podhorína aj golmana Jenča z malého uhla prudkou strelou presadil Pribula. V 43. minúte smerovala lopta z kopačka hosťujúceho Poleťa pod brvno Jenčovej brány, michalovský golman však napravil svoju chybu pri druhom góle a strelu vyrazil na rohový kop.

Tréner Rusnák urobil do druhého polčasu dve zmeny. Podhorína nahradil Perez a Danka Gamkrelidze. Tieto zmeny priniesli do hry MFK nový vietor. Práve po faule na Gamkrelidzeho v pokutovom území bol v 50. minúte nariadený pokutový kop, ktorý bezpečne premenil Janočko. Kontaktný gól dal Michalovčanom krídla, no tí v ďalšom priebehu svoje gólové príležitosti nevyužili. Hneď po Janočkovom góle mohol vyrovnať Božok, jeho strela ale tesne minula svätyňu hostí. Vyrovnanie mal na kopačke aj Janočko, keď jeho strelu zrazila obrana hostí na rohový kop. Hneď po ňom nevyužil svoju šancu ani striedajúci Jurčo a keď v závere pohrdol vyrovnaním aj Gamkrelidze, všetky body si za víťazstvo 2:1 odviezli zaslúžene efektívnejší hostia. 

MFK Zemplín Michalovce - MŠK Rimavská Sobota 1:2 (0:2)

Góly: 51. V. Janočko (11 m) - 26. Marián Adam, 37. Pribula

ŽK: 31. Vernon, 44. L. Hruška, 59. Božok - 34. Migaľa, Marián Adam

Rozhodoval: Marhefka - 1 080 divákov

MFK ZEMPLÍN: T. Jenčo – Podhorin (46. Perez), L. Hruška, Vernon, M. Vanák - S. Danko (46. Gamkrelidze), T. Sedlák, V. Janočko - D. Kunca, M. Hamuľak (68. P. Jurčo), Božok.

MŠK: Kostolanský – Siheľský, R. Rubint, J. Zvara, Poleť, Migaľa – Sivčevič (65. T. Labun), Marián Adam, Nilaš, Pribula – Katona (72. L. Kubík).

Program MFK Zemplín do konca jarnej časti

27. kolo: sobota 27. apríl: Michalovce - Bardejov (16.00)

28. kolo: utorok 30. apríl: Dunajská Streda - Michalovce

29. kolo: sobota 4. máj: Michalovce - Podbrezová (19.30)

30. kolo: sobota 11. máj: Dolný Kubín - Michalovce

31. kolo: sobota 18. máj: Michalovce - Senec (17.00)

32. kolo: nedeľa 26. máj: Rimavská Sobota - Michalovce

33. kolo: sobota 1. jún: Michalovce - Šamorín (17.00)

Peter Brendza



Uverejnené: 23.04.2013 20:14:59
files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.