files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

V nominácii na ME do 17 rokov Attila Varga aj Jakub Grič

V stredu 24. apríla uzrela svetlo sveta nominácia slovenských futbalistov na Majstrovstvá Európy do 17 rokov, ktoré sa budú konať od 5. - 17. mája v slovenských mestách Žilina, Dubnica nad Váhom, Nitra a Zlaté Moravce. Do nominácie trénera Ladislava Pecka sa dostal nielen bývalý hráč MFK Zemplín v súčasnosti oblikeajúci dres slávneho Juventusu Turín Attila Varga, ale aj hráč michalovského klubu Jakub Grič.

V nominácii sa podľa očakávania ocitol Attila Varga ...

V nominácii pre zranenie chýba ďalší futbalista s michalovskou minulosťou Jakub Hromada takisto z Juventusu Turín. My len dodajme, že na Majstrovstvách Európy sa Slováci postupne stretnú s Rakúskom (hrá sa 5. mája v Dubnici nad Váhom, Švajčiarskom (8. mája v Žiline) a Švédskom (11. mája v Žiline). Z ôsmich tímov až šesť postupuje na majstrovstvá sveta, ktorá sa usktutočnia v Spojených arabských emirátoch. 

... ako aj Jakub Grič

Nominácia slovenskej futbalovej reprezentácie do 17 rokov na finálový turnaj majstrovstiev Európy tejto vekovej kategórie, ktorý sa uskutoční v termíne 5. - 17. mája 2013 v SR:
Brankári: Martin Junas (FK Senica), Juraj Semanko (1. FC Slovácko/ČR)
Obrancovia: Denis Vavro, Andrej Kadlec (obaja MŠK Žilina), Michal Vodecký, Šimon Kupec (obaja FK Dukla Banská Bystrica), Erik Otrísal (FK Senica), Attila Varga (Juventus Turín/Tal.)
Stredopoliari: Martin Slaninka, Miroslav Káčer (obaja MŠK Žilina), Jakub Grič (MFK Zemplín Michalovce), Filip Lesniak (Tottenham Hotspur/Angl.), Lukáš Haraslín (ŠK Slovan Bratislava), Nikolas Špalek (FC Nitra)
Tomáš Zázrivec (Aston Villa/Angl.)
Útočníci: Martin Vlček (AS Trenčín), Tomáš Vestenický (FC Nitra), Lukáš Čmelík (MŠK Žilina)

Náhradníci:
Brankári: Filip Bajza (MŠK Žilina), Marek Rodák (FC Fulham/Angl.)
Obrancovia: René Kotrík (FC Nitra), Adam Brix (MFK Dubnica nad Váhom), Michal Sipľak, David Berežný (obaja Partizán Bardejov)
Stredopoliari: Juraj Chvátal, Marek Rajník (obaja FK Senica), František Lády (ŠK Slovan Bratislava), Jozef Holečka (FC ViOn Zlaté Moravce)
Útočníci: Lukáš Tóth (MFK Zemplín Michalovce), Lukáš Slávik (MFK Dubnica nad Váhom)

V stredu 24. apríla sa uskutočnili aj dohrávky dorasteneckých najvyšších súťaží, kde tímy MFK Zemplín cestovali do Zlatých Moraviec. Obidvom michalovským družstvám sa darilo, keď zvíťazili zhodne 3:0.

STARŠÍ DORAST

FC ViOn Zlaté Moravce - MFK Zemplín Michalovce 0:3 (0:1)

Góly: 43. Šimčák (11 m), 69. Grič, 84. Stropkay

MFK ZEMPLÍN: Babiák - Ďurik, D. Horňák, J. Šimko, Šimčák (46. Škultéty) - Grič, Harvila - Mukhametdinov, M. Koscelník, J. Kiss (57. Turik) - T. Kolesár (73. Stropkay)

MLADŠÍ DORAST

FC ViOn Zlaté Moravce - MFK Zemplín Michalovce 0:3 (0:1)

Góly: 14. Bellás, 55. L. Tóth, 69. Vajs

MFK ZEMPLÍN: Holienčin - M. Kolesár (73. Ilinjo), M. Janočko, Mikovčík, Halagan - T. Vožný, Havrila, Vajs, J. Andrejko (69. J. Hreha) - Bellás (58. Ferko), L. Tóth

Zdroj: sfz, mfk zemplín



Uverejnené: 24.04.2013 19:41:08 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.