files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovský winLand s poriadnou nakladačkou

Hádzanári HC winLand Michalovce prehrali v stredajšom stretnutí 33. extraligového kola na pôde Prešova vysoko 38:53 (14:29). Prešovský Tatran sa im tak revanšoval za prehru z 24. kola, kedy Michalovčania na svojej pôde triumfovali 38:31. Zverenci trénera Ľuboša Hudáka si aj napriek tomu udržali tretiu priečku v tabuľku, ktorú im už nik nemôže vziať. Do konca základnej časti Extraligy winLand odohrá ešte dva zápasy. Už tento piatok o 18.00 (10. mája) privítajú jeho hráči na vlastnej palubovke bratislavské ŠKP.

Michalovský winLand, ktorého stále trápia existenčné problémy, cestoval na horúcu palubovku neohrozeného lídra s malou dušičkou. Trénerovi Ľubošovi Hudákovi totiž chýbali nielen zranení Kolpak s Frajkorom, ale aj pivot Géci či Kučer. Hráči slovenského majstra už od úvodu ukázali, kto je pánom na ich palubovke. Už v prvej minúte sa presadil Pejovič, ktorý odštartoval kanonáda na bránu winLandu. Tú musela hosťujúca lavička haltovať time – outom už v 10. minúte, kedy lotyšský bombardér Kristopans dával na 10:3. Oddychový čas však Michalovčanom nebol nič platný. Už v 12. minúte totiž po góle Petra prehrávali o desať gólov (13:3). S chuťou hrajúci domáci naďalej v prvom polčase diktovali tempo hry, a tak nečudo, že ich polčasový náskok narástol na pätnásť gólov (29:14).

V druhom polčase aj možno vidinou obrovského náskoku, dali Prešovčania nohu z plynu, čo malo za dôsledok, že winLand s nimi odohral v druhej polovici vyrovnanú partiu. Gólostroj domácich sa síce nezastavil, no ku kvalitnej hádzanej tentoraz prispeli aj hostia, ktorým sa rozstrieľali Petrov (v druhom dejstve zaznamenal 5 gólov) s Kocákom (v druhom dejstve zaznamenal dokonca 6 gólov). Aj kvôli ich gólom sa náskok Prešova nezväčšoval. V 43. minúte totiž Kristopans dával na 40:27, no ani to nebol signál preto, aby sa gólové hody skončili. Bolo iba otázkou, či sa domácim podarí streliť aj päťdesiaty gól. Kto si na to vsadil, získal určite odmenu, pretože v 55. minúte zvyšoval krídelník Antl na 50:37. V divokom zápase, keď nakoniec padlo až 91 gólov (!) sa nakoniec z výhry 53:38 tešili domáci Prešovčania.

Tatran Prešov - HC winLand Michalovce  53:38 (29:14)

Pok. hody: 2/2 - 4/4. Vylúčení: 5 - 6. Rozhodovali: Divákov:

Prešov: Krupa, Verkič – Rábek 5, Marušák, Mažár 3, Hrstka 7/2, D. Krok 1, Kristopans 7, Radčenko, Tumidalský, Urban 3, Číp 1, Guzy 1, Pejovič 9, Antl 11, Petro 5.

Michalovce: Bumbera, Popčák - Regenda 2, Sadovyj 8, Kocák 7, Cibere, Kohút 2, Gamrát 3, Hruščák 10/4, Petrov 5, Tibulevyč 1.



Uverejnené: 08.05.2013 20:00:42 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.