files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Už v nedeľu kasting na MISS mesta Michalovce

Michalovčania si budú voliť svoju MISS. Už v nedeľu 26. mája sa o 15.00 v hoteli Jalta uskutoční kasting na súťaž MISS mesta Michalovce, ktorú pre vás organizuje spoločnosť UBP - united business partners, s.r.o. pod záštitou pána primátora mesta Michalovce - Viliama Zahorčáka. Do finále, ktoré sa uskutoční 16. novembra sa dostane dvanásť vybraných finalistiek. Súťaž sa uskutočňuje pod patrónom známej michalovskej modelky - Silvii Kucherenko.

Ako raz povedal jeden anoným: "Krása ženy nespočíva v šatách ktoré nosí, v postave akú má, ani v spôsobe akým si češe vlasy. Krása ženy musí byť v jej očiach, pretože tie sú bránou k jej srdcu. Miestu, kde sídli láska."


Veľmi výstižné a zároveň pravdivé. Ženská krása však môže mať aj iný rozmer, rozmer, akým sa na ženy pozeráme my - muži. Páčia sa nám krásne šaty, štíhle postavy a perfektne upravené vlasy. To všetko dáva žene štýl, eleganciu, krásu a možnosť prezentovať sa a meniť. A zvádzať, koketovať a... To všetko by sme v sebe chceli spojiť v najprestížnejšej súťaži nášho mesta Michalovce a krásneho Zemplína - MISS mesta MICHALOVCE, ktorú pre vás organizuje spoločnosť UBP - united business partners, s.r.o. pod záštitou pána primátora mesta Michalovce - Viliama Záhorčáka. Táto voľba krásy má šancu získať titul najočakávanejšej udalosti roka 2013 a zároveň prehliadkou módy a naplnenia snov mnohých dievčat. Práve kvôli týmto prednostiam sme oslovili slovenskú topmodelku, našu rodáčku, Silviu Kucherenko. Sme veľmi radi, že s nami spolupracuje a obohatí našu súťaž nielen krásou, ale aj skúsenosťami vo svete modelingu. Celou súťažou nás bude sprevádzať populárna moderátorská dojica Milan Zimnýkoval a Marcel Forgáč, moderátori popupárneho Fun rádia.

Okrem nesporne krásnych zážitkov, životných skúseností a množstva driny, ktorá na súťažiace čaká, sú výhry pre finalistky viac než otvorenou bránou do sveta módy, businessu a úspechu, ktorý ich bude sprevádzať. Prvé tri finalistky získajú ročnú exkluzívnu zmluvu s Pražskou modelingovou agentúrou UNIQUE ONE, ktorej coach bude priamo na castingu súťaže. Neodmysliteľnou súčasťou súťaže je fotenie. To naše bude realizované Petrou Ficovou - fotografkou celebrít a modeliek Čiech a Slovenska, ale aj minuloročnou fotografkou oficiálnej súťaže Miss Slovensko (www.petraficova.com). Môžete sa tešiť na fotenie v Bratislave v Petrinom ateliéry a na kalendár s finálovou "12".
Po castingu čakajú na adeptky sústredenia na Zemplínskej šírave v hoteli Glamour a vo Vysokých Tatrách, kde absolvujú prípravu zameranú na pohybovú a verbálnu stránku, nácvik programu a tešiť sa môže na stretnutia a odborníkmi na vizáž či poprednými kaderníkmi.

Samotný vrchol príprav bude v sobotu 16. novembra 2013, kedy si zvolíme našu prvú MISS mesta MICHALOVCE. Pri odovzdávaní korunky, priamo z Las Vegas USA, budú asistovať aj známe tváre zo šoubiznisu. Víťazka získa aj možnosť plastickej operácie podľa vlastného výberu, dovolenku a veľa iných vecných cien. Tešíme sa na vás a nezabudnite poslať svoj hlas aj Miss TIP na stránke organizátora súťaže.

zdroj: www.missmichalovce.sk



Uverejnené: 25.05.2013 20:40:18 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.