files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovce v nedeľu zažiarili krásou

Michalovce budú mať svoju Miss. Prvý kasting na súťaž Miss mesta Michalovce sa uskutečnil túto nedeľu 26. 5. v hoteli Jalta. Odborná porota zložená z usporiadateľov - spoločnosti: UBP, s.r.o. zastúpenou Petrom Romanom, pražskou modelingovouagentúrou - UNIQUE 1, v zastúpení skautkou Danielou Pilnou, vizážistkou a stajlistkou Evou Ferkovou či choreografom Miroslavom Bendom - pozorným okom sledovala každú adeptku na kráľovnú krásy metropoly Zemplína. Keďže viacero prihlásených dievčat sa z rôznych príčin nemohlo v nedeľu do Michaloviec dostaviť, organizátori sa rozhodli stanoviť ešte jeden kasting. Ten sa podľa našich informácií uskutoční na prelome júna a júla.

Porota pozorným okom sledovala každú jednu adeptku

Štart do podobných projektov

Hovorí sa, že na Slovensku sú najkrajšie ženy. Zvykne sa, ale hovoriť aj to, že východniarky sú ešte o niečo krajšie. O tejto pravde sme sa mohli presvedčiť aj počas kastingu na novú súťaž Miss mesta Michalovce, ktorá sa koná pod záštitou primátora mesta Viliama Zahorčáka. „Je to súťaž, ktorá rozhodne chýbala v tomto meste, ako aj jeho okolí. Aj preto sme sa rozhodli do toho ísť,“ poznamenal jeden z organizátorov podujatia Peter Roman zo spoločnosti UBP - united business partners, s.r.o. Práve táto spoločnosť sa spolu s pražskou renomovanou agentúrou Unique One chopila iniciatívy zorganizovať takéto podujatie, ktoré by malo byť jednou z najsledovanejších akcií v Michalovciach v roku 2013. „Ja pevne verím, že táto akcia bude štartom do ďalších podobných projektov. Východ Slovenska je momentálne v tomto smere trochu mŕtvy. Je potrebné to trochu oživiť. My ako agentúra tu cítime obrovský potenciál,“ nadviazala na slová Petra Romana ďalšia členka odbornej poroty Daniela Pilná z agentúry Unique One, ktorá sa takisto zúčastnila nedeľňajšieho kastingu.

Samozrejme pred fotením nechýbalo ani líčenie

Účasť milo prekvapila

Dievčatá nielen z Michaloviec, ale aj okolia, sa tejto príležitosti naozaj nezľakli. Ukázali nielen svoju krásu, ale aj um a dôvtip, o ktoré sa môžu organizátori oprieť. Podľa ich samotných slov bude veľmi ťažké vyskladať finálovú dvanástku. „Naozaj sme milo prekvapení. Dievčatá zareagovali tak, ako sme čakali. Videli sme tu viacero typov, ktoré do tejto súťaže rozhodne patria. Neprišli však iba dievčatá z Michaloviec, ale z celého zemplínskeho regiónu, ba niektoré prihlášky sme videli aj z iných miest, ako sú Košice či Prešov. Táto súťaž teda už teraz prerástla hranice nášho mesta, čo bolo jedným zo zámerov,“ podotkol Peter Roman, podľa ktorého na vybrané finalistky čakajú dve sústredenia a takisto aj fotenie u vychýrenej fotografky. „Pripravujeme  komplex sústredení a nácvikov, ktoré povedie k samotnému finále. Dievčatá pôjdu napríklad do Vysokých Tatier, budú sa pripravovať v partnerskom fitness centre pod dohľadom odborníkov, takisto absolvujú fotenie v Bratislave u renomovanej fotografky známych celebrít na Slovensku či v Čechách - Petry Ficovej. Neodmysliteľnou súčasťou sú aj stretnutia s odborníkmi na vizáž či poprednými kaderníkmi. Celkový čas, ktorý budú dievčatá spolu tráviť je dva mesiace.“

Hlavnou výhrou exkluzívna zmluva

Ako je to v podobných súťažiach krásy finalistky s prázdnymi rukami určite neodídu. Pripravený je totiž pre nich rad nielen vecných cien. „Hlavnou výhrou je exkluzívna ročná zmluva s pražskou modelingovou agentúrou Unique One, ktorú získajú tri najkrajšie dievčatá. To je podľa mňa nieže otvorené okno, ale doslova dvere do kariéry modelky. Pre víťazku je pripravená aj dovolenka, wellnessové pobyty, elektronika a hromada vecných cien,“  doplnil Peter Roman z agentúry UBP - united business partners, s.r.o..

Bude ešte jeden kasting?

Termín na konci mája nie je na jediný kasting najideálnejší. Momentálne totiž prebiehajú maturity, ako aj skúšky na vysokých školách alebo štátnice. To si uvedomujú aj organizátori Miss mesta Michalovce. „Niekoľko prihlásených dievčat, nám už avízovalo, že kvôli zanepráznenosti sa nebudú môcť dostaviť na kasting. Aj preto sme sa rozhodli zohľadniť ich požiadavky a vyjsť im v ústrety. Konkrétny dátum vám ešte teraz povedať neviem, no určite to bude v termíne koniec júna až začiatok júla. O presnom termíne, ako aj mieste, budeme informovať v médiách, na našom webe www.missmichalovce.sk a fejsbukovej stránke,“ poznamenal ešte k súťaži Peter Roman. My len dodajme, že tvárou Miss mesta Michalovce je modelka Silvia Kucherenko, ktorá sa kvôli pracovnej zaneprázdnenosti nemohla dostaviť na kasting.

Peter Brendza



Uverejnené: 29.05.2013 14:50:56
files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.