files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

V Iuvente končia Natalia Vinyuková a Zuzana Hollá

V tíme šesťnásobného slovenského ženského majstra nastal ďalší pohyb v kádri. Po tohtotýždňovom príchode chorvátskej reprezentačnej spojky Tanji Kiridžičovej sa tentoraz odohral opačným smerom. V klube totiž skončili Natalia Vinyuková, ako aj Zuzana Hollá. Športový riaditeľ Iuventy Jaroslav Čúrny nevylučuje ani ďalší pohyb a to obidvoma smermi.

Natalia Vinyuková v Iuvente skončila

Aj napriek tomu, že sezóna sa pre slovenského majstra skončila už začiatkom mája, hráčky sa pod vedením trénerského dua Ján Packa - František Urban pripravovali až do tohto štvrtka. „Od piatka 7. júna začínajú hráčkam zhruba mesačné dovolenky,“ rozhovoril sa športový riaditeľ aktuálneho slovenského majstra Jaroslav Čúrny, podľa ktorého začína Iuventa ostrú letnú prípravu v pondelok 8. júla. „Prvý týždeň sa budú hráčky pripravovať v domácich podmienkach. Od 14. júla odchádzame na kondično – herné sústredenie do Liptovského Jána, kde budú hráčky ubytované podobne ako v minulého roku vo Wellness hotely Alexandra. Sústredenie v tejto oblasti sa nám minulý rok osvedčilo, a tak sme zvolili rovnakú alternatívu aj teraz,“ uviedol ešte Čúrny, podľa ktorého hráčky slovenského majstra na tomto sústredení pobudnú dva týždne.

Po dovolenke už bez Hollej a Vinyukovej

Po skončení prvej fázy prípravy na novú sezónu nastal v kádri ďalší pohyb. Po dávnejšom odchode brankárky Lenky Černej a tohtotýždňovom príchode chorvátskej reprezentantky Tanji Kiridžičovej prišlo na ďalšie odchody. „V týchto dňoch sme sa na základe obojstrannej dohody rozhodli ukončiť spoluprácu s Nataliou Vinyukovou a ďalšie pôsobisko sme umožnili hľadať aj krídelníčke Zuzane Hollej,“ informoval nás športový riaditeľ Jaroslav Čúrny o horúcich novinkách v kádri. Účinkovanie Natalie Vinyukovej sa tak po roku v tíme Iuventy končí. Ruská legionárka, ktorá prišla pred začiatkom minulej sezóny z Rostova na Done, sa mala zaradiť k najväčším oporám tímu, no bohužiaľ sa tak nestalo. Ten istý prípad je aj Zuzana Hollá. Tá v tejto sezóne vypadla zo základnej zostavy a keďže táto slovenská reprezentačná krídelníčka potrebuje hernú prax, rozhodla sa pre zmenu klubu a vedenie jej v tom nechce brániť. „Aj keď je káder momentálne stabilizovaný, ďalší pohyb smerom dnu, ale ani von nevylučujem,“ dodal na záver športový riaditeľ šesťnásobného slovenského ženského hádzanárskeho majstra.

Peter Brendza



Uverejnené: 07.06.2013 16:59:18 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.