files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Futbalisti MFK Zemplín rozdrvili v príprave Bardejov

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce zaznamenali v príprave svoju prvú výhru, keď v domácom stretnutí zdolali Partizán Bardejov vysoko 5:1 (3:0). O góly MFK sa postarali dvakrát Kunca, po jednom presnom zásahu pridali Janočko, Kovaľ a Danko. Michalovčania sa na domácom trávniku predstavia aj v piatok 12. júla, kedy v rámci 18. ročníka Memoriálu Štefana Nadzama privítajú o 19.30 poľský Nowy Sacz.

MFK Zemplín Michalovce - Partizán Bardejov 5:1 (3:0)

Góly: 10. a 53. D. Kunca, 18. V. Janočko, 24. Kovaľ, 83. S. Danko - 77. Kuhajdík (11 m)

MFK ZEMPLÍN: Raška (46. T. Jenčo) - I. Obert (46. Gamkrelidze), Michal Gallo, T. Sedlák, M. Vanák - Kovaľ (74. L. Jacko), Podhorin (46. Vernon), V. Janočko (62. S. Danko), Božok (74. A. Leško) - D. Kunca (54. M. Regáli), M. Hamuľak (69. D. Horňák)

Tréner Jozef Bubenko postavil od začiatku aj trojicu nových posíl brankára Martina Rašku, pravého obrancu Igora Oberta a stopéra Michala Galla. Prvý polčas bol jednozančne v réžii domáceho tímu. Najskôr síce tutovku nepremenil Hamuľák, no v 10. minúte sa už domáci tešili z prvého gólu. Brankár Čikoš - Pavličko neudržal vo svojom náručí strieľaný center a Kunca nemal problém doklepnúť loptu do siete 1:0. V 18. minúte zahrávali Michalovčania priamy kop zo zhruba 30 metrov a Janočkov projektil skončil v sieti 2:0. O šesť minút neskôr už bolo 3:0, potom čo sa Kovaľ predral obranou hostí a bez problémov skóroval. Domáci si do konca prvého dejstva vypracovali aj ďalšie šance, no gól už v prvom polčase nestrelili.

V druhom polčase aj vinou viacerých striedaní tempo hry upadlo. Michalovčania sa dostali do štvorgólového vedenia v 53. minúte, keď sa po Božokovej prihrávke presadil opäť Kunca 4:1. Krátko nato mohol pridať ďalší gól Gamkrelidze, no potom čo si položil brankára hostí netrafil opustenú bránu. V 77. minúte fauloval útočníka hostí v pokutovom území Gallo a Kuhajdík sa z pokutového kopu nemýlil 4:1. Skóre zápasu sa menilo ešte raz, keď v 83. minúte Danko skĺzom prekonal brankára hostí 5:1. Tréner Jozef Bubenko si tak pripísal svoju prvú výhru na lavičke MFK Zemplín.

Peter Brendza



Uverejnené: 10.07.2013 21:29:02
files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.