files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín zdolal v generálke Lokomotívu Košice

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce zvíťazili v generálke na sobotňajšie prvé kolo II. futbalovej ligy na domácej pôde nad Lokomotívou Košice po góloch Vladimíra Janočka, Dominika Kuncu a Michala Hamuľaka 3:0 (0:0). Zverenci trénerskej dvojice Jozef Bubenko - Jozef Valovič sa najbližšie predstavia už v ostrej premiére, keď v sobotu 20. júla o 19.30 privítajú v prvom kole druhej najvyššej súťaže celok MFK Dubnica.

Tréner Jozef Bubenko sa rozhodol v prvom dejstve postaviť hráčov druhého sledu a aj preto nebol výkon Michalovčanov úplne optimálny. V prvom dejstve sa hral pochodový futbal len s malým rozruchom na oboch stranách. V 15. minúte si na priamy kop Janiča nabehol Leško, michalovský útočník ale nemieril presne. Presná muška chýbala na druhej strane aj Jurkovi, ktorý v čistej pozície minul svätyňu domáceho Jenča. V prvom polčase ešte zaujala po polhodine hry štipľavá strela Janiča, ktorú brankár Lokomotívy Giertl vytlačil na rohový kop.

Do druhého polčasu poslal tréner Bubenko úplne inú jedenástku a na hre Michalovčanov sa to hneď prejavilo. Svoju prevahu následne domáci korunovali dvoma gólmi v priebehu dvoch minút. Najskôr po priamom kope Božoka stiahla obrana hostí v pokutovom území Galla a nariadený pokutový kop Janočko bezpečne premenil. O minútu neskôr si nabehol na center Kunca, ktorý zoči - voči brankárovi hostí nezaváhal 2:0. Aj v ďalších minútach hrali prím hlavne domáci. V 70. minúte zneškodnil Janočkovu strelu brankár Kovalík. O deväť minút neskôr už ale bol rozdiel v skóre trojgólový. Kunca potiahol loptu od vlastnej šestnástky, krásne ju naservírol Hamuľakovi, ktorý uzavrel skóre zápasu.

MFK Zemplín Michalovce - FC Lokomotíva Košice 3:0 (0:0)
Góly: 55. V. Janočko (11 m), 56. D. Kunca, 79. M. Hamuľak
MFK ZEMPLÍN: 1. polčas: T. Jenčo - D. Horňák, Grič, Morlacchi, Šimčák - S. Danko, L. Jacko, L. Janič, A. Leško - M. Regáli, T. Kolesár. 2. polčas: Raška - I. Obert, Michal Gallo, T. Sedlák, M. Vanák - Kovaľ, Podhorin, V. Janočko, Božok - D. Kunca, M. Hamuľak
FC LOKOMOTÍVA: Giertl (66. J. Kovalík) - Kavka, E. Bogdanovský, L. Horváth, Hejnus - Ondira, Deme (66. Bochin) - Kolek (27. Biľ), M. Hloušek (63. Biatt), Mir. Seman (63. Komjaty) - R. Jurko (66. Kinský)



Uverejnené: 16.07.2013 21:51:05
files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.