files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovce doma zvíťazili nad košickou Lokomotívou

Futbalisti prvoligového MFK Zemplín v sobotu doma zvíťazili nad treťoligovou Lokomotívou Košice tesne 1:0, keď jediným úspešným strelcom bol Georgii Gamkrelidze. Tento zápas bol náhradným riešením, keďže už počas uplynulého víkendu mala odštartovať prvá liga, ale kvôli nepriaznivým terénom zrušili jej úvodné kolo. Michalovce absolvujú jarnú majstrovskú premiéru už túto sobotu, ich súperom bude klub zvučného mena AS Trenčín.

Súboj s Lokomotívou bol v priebehu necelých dvoch týždňov už tretím proti tímu z Košíc. Po víťazstve vonku nad rezervou MFK Košice 3:1, domácej prehre s A-mužstvom rovnakého klubu 0:2 si Michalovce pripísali ďalšie víťazstvo. Hrou však neoslnili. So snaživým súperom mohli vyhrať aj vyšším rozdielom, ale viacero dobrých šancí nevyužili.
Novinkou v kádri MFK Zemplín bol štart rýchlonohého útočníka Petra Záhradníka, kmeňového hráča Tatrana Prešov, ktorý na jeseň hosťoval v druholigových Lipanoch a na jar v susednom rovnako druholigovom Vranove nad Topľou. Podľa trénerov je využiteľný na viacerých postoch, má skúsenosti z najvyššej súťaže, takže všetky fakty hovoria v jeho prospech. Mal by byť platnou posilou do michalovskej ofenzívy.

Štatistika

Michalovce - Lokomotíva Košice 1:0 (1:0)

Gól: 20. Gamkrelidze.

MFK ZEMPLÍN: Pillár (46. M. Žofčák) - Uhľár (46. Blahuta), Vajda, Mižík, M. Pyrka - Ruskovský (46. Záhradník), Pavlovčák (46. Hreško), Viskup, Gamkrelidze (80. Tatár) - Sninský (46. Mikulanin), Kunca (46. E. Seman).

Najbližší program: MFK Zemplín - AS Trenčín (20. kolo, 6. 3. 2010 o 14.30 hod.).
                                                   (juke)



Uverejnené: 06.03.2010 11:00:34 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.