files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovská rezerva rozdrvila Veľké Kapušany

Rezervný celok MFK Michalovce, posilnený o viacerých hráčov prvého tímu, zdolal v generálke na prvé kolo IV. ligy skupina Východ, ktoré odohrajú jeho hráči na pôde Haniskej, na ihrisku v Topoľanoch celok Veľkých Kapušian 9:0 (3:0). Do čierneho sa postupne trafili dvakrát Leško, Štofík i Gamkrelidze, po jednom presnom zásahu pridali Danko, Regáli a Mindžák.

Od začiatku to bola hra mačky s myšou, piatoligista nastúpil v oklieštenej zostave, na druhej strane v domácom drese sa predstavilo aj viacero hráčov z A-mužstva, ktorí nenastúpili v Rimavskej Sobote. Už v 3. minúte zahodil tutovku Regáli, ale o deväť minút nato po narážačke Leška s Dankom druhý menovaný strelou k žrdi otvoril skóre zápasu. V 29. minúte pridal Regáli druhý michalovský gól a tesne pred odchodom do šatní sa presadil aj Leško - 3:0. Druhopolčasový uragán MFK Zemplín odštartoval v 50. minúte Štofík, ktorý prestrelil Repovského. O pár minút nato práve po faule na Štofíka nepremenil pokutový kop Gamkrelidze, keď loptu poslal nad bránu. V 65. minúte aktívny Štofík naservíroval loptu Gamkrelidzemu a ten zakončoval do prázdnej brány - 5:0. Hneď potom mali domáci výhodu druhého pokutového kopu a opäť po faule na Štofíka. Tentoraz bol jeho exekútorom Leško, ktorý sa nemýlil. V 72. minúte sa presadil aj mladý Mindžák, o chvíľu nato skončila v sieti aj technická strela Gamkrelidzeho - 8:0. Gólový účet súboja uzavrel v poslednej minúte nádhernou strelou do šibenice Štofík.

MFK Zemplín Michalovce B - MFK Veľké Kapušany 9:0 (3:0)

Góly: 45. a 67. A. Leško (druhý z 11 m), 50. a 89. J. Štofík, 65. a 80. Gamkrelidze, 12. S. Danko, 29. M. Regáli, 72. M. Mindžák

MFK ZEMPLÍN B: Kira - V. Kostovčík (60. M. Mindžák), Morlacchi, Smrek, M. Devečka (46. P. Egri) - L. Jacko (60. Karch), S. Danko (60. Ilinjo), Gamkrelidze, L. Janič (46. Copko) - M. Regáli (46. J. Štofík), A. Leško (67. T. Kozár)

MFK: Repovský - Kondáš (46. Krajnikovec), M. Nemčík, Buhaj (46. Cs. Balog), Marjov - Rebreš, Hami, J. Tkáč, D. Vasiľ - Éles, T. Szabó

Zdroj: mfk zemplín



Uverejnené: 28.07.2013 15:01:47 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.