files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Športoviská spĺňajú svoj účel

Keď bola pred niekoľkými rokmi zrealizovaná rekonštrukcia športových areálov IV. A VI.základnej školy v Michalovciach, tak riaditeľstvá oboch škôl tvrdili, že športoviská nebudú slúžiť len pre potreby škôl,  ale zároveň aj širokej verejnosti. Tento zámer bol splnený na sto percent.

Atletický tartan na IV. ZŠ využívajú tak hokejisti HK Dukla ...

Ak sa v nedeľu večer prechádzate popri areáli VI.ZŠ sú v ňom desiatky rekreačných športovcov.  Ihrisko s umelou trávou zapĺňajú organizované skupiny, ktoré celé hodiny hrávajú futbalové zápasy. Aj na menších ihriskách sa hrá najpopulárnejšie športové odvetvie,  súboje medzi sebou zvádzajú partie školákov.  No a nehovoriac o tom, že aj pod basketbalovými košmi je rušno. Vlastne žiaci zo šestky, ale aj iných škôl  navštevujú ihrisko aj počas týždňa, takže v priaznivom počasí nikdy nie je prázdne.

... ako aj hádzanárky Iuventy Michalovce

Pekný pohľad  je aj na tartanovú dráhu IV.základnej školy. Čo je však ešte viac potešiteľné, využívajú ju aj dôchodcovia. Niektorí z nich v pohode odbehnú aj niekoľko kôl.  Vlastne Michalovčania v rôznom veku si sem prichádzajú zabehať  už ráno a potom aj popoludní  a večer. Keď je vonku pekne, tak je tartanová dráha veľmi slušne obsadená. Prázdnotou nezíva ani priľahlá trávnatá plocha. Čas si na nej rôznymi hrami krátia hlavne mladší školáci. Chodievajú však sem aj rodičia s malými deťmi.

Ján Čúrny



Uverejnené: 31.07.2013 09:09:38 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.