files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovská Dukla na úvod prípravy s prehrou

Hokejisti HK Dukla Michalovce neuspeli vo svojom úvodnom prípravnom zápase pred nastávajúcou sezónou, keď prehrali na ľade poľského Sanoku 1:4 (0:2, 1:0, 0:2). O jediný presný zásah zverencov trénera Mariána Horvátha sa postaral Peter Čížek. Michalovskí hokejisti sa najbližšie predstavia doma, keď v piatok 16. augusta o 17.00 privítajú celok Bardejova.

 

Jediným strelcom Dukly v tomto stretnutí bol Peter Čížek

Ciarko PBS Bank KH Sanok - HK Dukla Michalovce  4:1 (2:0, 0:1, 2:0)

Góly: 10. Strzyżowski (Pociecha), - pres/1, 17. Sinagl (Kostecki), 45. Mermer (Kostecki, Terminesi) - pres/1, 46. Pociecha (Strzyżowski , Vozdecký) - 34. Čížek.

Presilovky: 2:0. Oslabenia: 0:0. Divákov: 1500.

Ciarko PBS Bank: Murray - Richter, Pociecha, Urban, Terminesi, Berlisk, Rapala, Olearczyk, Gebczyk - Strzyżowski, Sinagl, Vozdecky - Kostecki, Milan, Mermer - Demkowicz, Manfreda, Bernat -  Wilusz, Cwikla, Bialy.

Dukla: Petro - Cvejn, Žemba, Vorobel, Petrina, Petračka, M. Danko, Gavura, Kobeľa - Drotár, Šechný, Banovský - Opatovský, Palovčík, Michalič - Stríž, Majerník, Čížek - Pinďár, Harasthy, Zrelák.

Tréner HK Dukla Michalovce Marián Horváth: "Nato, že sme hrali prvýkrát v príprave, to pre nás nebola najhoršia herná previerka. Nastúpili sme proti silnému súperovi. Samozrejme, vyskytli sa viaceré chyby, ktoré budeme analyzovať a na tréningoch popracujeme na ich odstránení. Prvá tretina nebola z našej strany najhoršia. Hneď v jej úvode sme mali presilovku o dvoch hráčov, ktorú sme však nevyužili. Krátko nato prišiel trest, keďže domáci hokejisti svoju presilovku využili. Ani po strelenom góle sme neboli horším tímom, no nedokázali sme využiť šance. Na druhej strane sa domácim podarilo skórovať v prvej časti ešte raz, a tak bol po prvej tretine stav 0:2. Druhá časť bola z našej strany asi najvydarenejšia. Našu prevahu sme korunovali kontaktným gólom Čížeka, no žiaľ, ďalší presný zásah sme už nepridali. To sa nám vypomstilo v poslednej tretine, kedy sme dvakrát inkasovali. Ako hovorím, na prvý zápas to nebolo najhoršie. Vieme, kde máme rezervy a môžeme na nich pracovať. Dúfam, že sa naša hra bude každý zápas zlepšovať."



Uverejnené: 14.08.2013 09:05:06 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.