files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MYsmeMI - všetci ste pozvaní!

Už túto sobotu 24. augusta sa na Gorkého ulici v Michalovciach stretnú všetci hrdí Michalovčania, ktorí sa chcú zabaviť, oddýchnuť si a ukončiť letnú sezónu veľkou jedinečnou party.

„Všetci hostia, ktorí si nájdu cestu do centra mesta sa môžu už od obeda tešiť na bohatý program, veľa dobrého pohostenia a niekoľko zaujímavých prekvapení,“ informoval spoluorganizátor festivalu Martin Frimmer. Na pódiu sa vystrieda množstvo interpretov a osobností: – Program odštartuje projekt "Šariš objav východu" so svojim programom začínajúcich hudobníkov z východného Slovenska. – Pokračovať budú michalovskí hudobníci zo skupín Faux pas, The Fusion, – Hlavnými hosťami podujatia sú: CHIKI LIKI TU-A: alternatívne hudobné zoskupenie z Prešova so svojím bohatým koncertným programom POLEMIC: populárna ska skupina z Bratislavy, ktorá má na konte spolu 7 štúdiových projektov a pôsobí na slovenskej hudobnej scéne spolu už 25 rokov. – Program uzavrie najlepší slovenský saxofonista GAPA so svojím projektom Gapa & Mečiar blues connection. – Hostiteľ večera je hrdým Michalovčan a populárny moderátor FUN rádia Milan "Junior" Zimnýkovaľ.

A to všetko úplne zadarmo. Organizátori podujatia majú pre návštevníkov okrem kvalitnej hudby a zábavy pripravených aj množstvo prekvapení, ktoré zatiaľ dopredu nechcú prezradiť. Časť Obchodnej ulice bude v meste v sobotu uzavretá. V blízkosti cesty už stavajú pódium pre účinkujúcich. Pri organizovaní festivalu podalo pomocnú ruku aj mesto Michalovce a Technické a záhradnícke služby mesta Michalovce.



Uverejnené: 22.08.2013 21:33:52 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.