files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla tesne podľahla poľskému Sanoku

Hokejisti HK Dukla Michalovce prehrali vo svojom piatom prípravnom stretnutí pred novou sezónou na domácom ľade s poľským Ciarko PBS KH Sanok tesne 3:4, hoci v polovici zápasu viedli rozdielom dvoch gólov (3:1). O góly Dukly sa postarali Palovčík, Stríž a Opatovský. Michalovskí hokejisti sa doma predstavia aj zajtra, čiže v piatok 30. augusta, kedy na svojom ľade takisto o 17.00 privítajú celok Prešova.

Piaty prípravný zápas michalovskej Dukly priniesol hlavne v druhej a tretej tretine hokej solídnej úrovne. Michalovčania nastúpili aj s útočníkom Jakubom Kubišom, ktorý prišiel na skúšku zo Žiliny (v minulej sezóne hrával za Prešov). Hráči Dukly sa rozbiehali pomalšie, čo mohol využiť už v druhej minúte hosťujúci obranca Kloz, po ktorého strele zvonila žrďka Kuraliho brány. Na druhej strane mohlo zahrmieť po úniku dvojice Stríž - Čížek, no druhý menovaný pálil len do brankára hostí. Následne sa niekoľko minút nič nedialo. Až prišla dvanásta minúta, kedy sa hosťom počas presilovky zásluhou Vladimíra Urbana podarilo otvoriť skóre - 0:1. V druhej tretine sa už hral hokej oveľa lepšej úrovne. Zásluhu na tom mali predovšetkým domáci hokejisti. V jej úvode mohol najskôr vyrovnať Kubát a po ňom nepochodil pri Skrabalakovi ani Smotrila. Až prišla 27. minúta, kedy Miloš Palovčík krásnou strelou pod žrďku vyrovnal na 1:1. Dukla naďalej nepoľavovala v aktivite a už o dvadsať sekúnd neskôr ju poslal do vedenia Tomáš Stríž - 2:1. Výborné minúty domácich korunoval v 31. minúte Opatovský. Ten využil aktivitu Smotrilu a po jeho strele Michalovčania viedli 3:1. Hostí dostali späť do hry presilovky, keď vylúčenie Buraľa potrestal v 37. minúte kontaktným gólom Kostecki (3:2). Aj v záverečnej časti sa hral výborný hokej, v ktorom sa nakoniec šťastie usmialo na hostí. Tí najskôr v 54. minúte vyrovnali Vozdeckého gólom a presne 80 sekúnd pred koncom rozhodol o ich víťazstve Terminesi. Michalovskej Dukle už k vyrovnaniu nepomohla ani záverečná power - play, no za výkon v druhej a tretej tretine sa zverenci trénera Mariána Horvátha hanbiť nemusia. 

HK Dukla Michalovce - Ciarko PBS Bank KH Sanok 3:4 (0:1, 3:1, 0:2)
Góly: 27. Palovčík (Buraľ, Smotrila), 28. Stríž (Čížek), 31. Opatovský (Buraľ) - 12. Urban (Mermer) PH/1, 37. Kostecki (Terminesi, Urban) PH/1, 54. Vozdecký (Sinagl, Terminesi), 59. Terminesi (Kostecki)
Vylúčení: 7:2, navyše Buraľ DKZ (NESP_H) - Vozdecký 10. min (NES_P). Presilovky: 0:2. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Lauff - Smerek, Vall. Divákov: 250.
DUKLA: Kurali - Kubát, Žemba, Vorobel, Buraľ, Halapy, Šeliga, Gavura - Drotár, Kubiš, Zrelák - Opatovský, Palovčík, Smotrila - Čížek, Majerník, Stríž - Koveľa, Harasthy.
CIARKO PBS BANK: Skrabalak - Richter, Pociecha, Urban, Terminesi, Rapala, Kloz - Vozdecký, Sinagl, Haluza - Vojciech, Kostecki, Mermer - Strzyzowski, Mahbod, Chwedoruk - Bernat, Wisuz, Bialy.



Uverejnené: 29.08.2013 20:02:00
files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.