files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla s ďalšou domácou prehrou

Hokejisti HK Dukla Michalovce prehrali aj vo svojom druhom domácom vystúpení v priebehu dvoch dní, keď tentoraz nestačili na hráčov HC Prešov 07, ktorým podľahli 1:2 (0:0, 1:2, 0:0). Michalovčanov síce poslal v 24. minúte Palovčík do vedenia, no následne hostia Kohutiarom a Halásom otočili skóre vo svoj prospech. Zverenci trénera Mariána Horvátha sa v rámci prípravy predstavia ešte raz, keď generálku na ligovú súťaž absolvujú budúci štvrtok 5. septembra práve na ľade Prešova.

Východniarske derby neprinieslo oku lahodiaci hokej. V prvej tretine zaujali akurát dve gólové príležitosti. V piatej minúte mohol najskôr otvoriť skóre domáci Martin Opatovský, ktorý sa preštrikoval až pred Martona, no na razantnejšie zakončenie mu už nezostali sily. Na druhej strane zase tesne pred koncom prvej tretiny vo vlastnom oslabení unikol Ľubomír Sabol, jeho tvrdú strelu ale kryl Tomáš Petro v bráne Dukly. Diváci si tak na prvý gól museli počkať až do druhej tretiny. V 24. minúte prenikol z vlastného obranného pásma Smotrila, presnou prihrávkou našiel Palovčíka, ktorého strela prešla za Martonov chrbát - 1:0. Inkasovaný gól naštartoval Prešovčanov. Tí mali následne výhodu presilovej hry a v nej nedal po nádhernej prihrávke Ľubomíra Sabola Petrovi šancu Roman Kohutiar - 1:1. To ešte nebolo zo strany Šarišanov všetko. V 34. minúte unikla dvojica Ľubomír Sabol - Igor Halás a po strele druhého menovaného sa hostia dostali do vedenia - 1:2. Prešovčania tak otočili stav vo svoj prospech a nebyť golmana Tomáša Petra, mohlo byť ich vedenie ešte väčšie. Michalovský golman si totiž najskôr poradil s nájazdom Tomčáka a v predposlednej minúte zmaril aj Kohutiarovu tutovku. Hostia za nedôraz v koncovke mohli pykať v poslednej minúte druhej časti, Kubátová strela však tentokrát za chrbáť Martona neprešla. Michalovský golman Tomáš Petro sa vyznamenal aj v 44. minúte, kedy zázrečne vychytal Ľubomíra Sabola. V závere prišiel tlak michalovskej Dukly, ktorá však z neho nič nevyťažila, a tak jej hráči prehrali o jeden gól aj svoj druhý domáci zpas v priebehu dvoch dní. 

HK Dukla Michalovce - HC Prešov 07  1:2 (0:0, 1:2, 0:0)
Góly: 24. Palovčík (Smotrila, Opatovský) - 27. Kohutiar (Ľ. Sabol, V. Sabol) PH/1, 34.Halás (Ľ. Sabol)
Vylúčení: 4:4. Presilovky: 0:1. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Mihaľov - Piovar, Vall. Divákov: 500.
DUKLA: Petro - Kubát, Gavura, Buraľ, Vorobel, Halapy, Šeliga - Drotár, Koceľa, Kubiš - Opatovský, Palovčík, Smotrila - Čížek, Majerník, Stríž.



Uverejnené: 30.08.2013 19:54:28
files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.