files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dorastenecké tímy jednoznačne rozdrvili Trenčín

V stretnutiach 21. kola prvej ligy starších a mladších dorasteniek rozhodli obidva celky Iuventy o svojich víťazstvách už v prvých polčasoch, keď do kabín odchádzali s dostatočným gólovým náskokom.


Jasné a presvedčivé víťazstvo sa nečakalo predovšetkým u starších doriek, keďže ich súperovi patrí v ligovej tabuľke priebežne druhá priečka. Ale už tesná jednogólová jesenná prehra v Trenčíne naznačovala, že obidvaja súperi sú výkonnostne na priblžne rovnakej úrovni. Doma sa však Iuventa do svojho súpera pustila od začiatku s obrovskou chuťou a túžbou po víťazstve. Hosťkám zobralo vietor z plachiet aj niekoľko výborných zákrokov domácej brankárky Gubíkovej. V polovici prvého polčasu viedla Iuventa už o sedem gólov a toto vedenie do konca polčasu postupne zvyšovala. Po zmene strán pod vplyvom vysokéhom vedenie domáce mierne zľavili v nasadenom tempe, ale aj napriek tomu dokázali svoje konečné víťazstvo zvýšiť na konečný dvanásťgólový rozdiel. Stretnutie však bolo miestami zbytočne veľmi tvrdé, videli sme niekioľko priam hrozivo vyzerajúcich zákrokov a množstvo prerušení kvôli ošetrovaniam najmä domácich hráčok.

Mladšie dorastenky potvrdili úlohu favorita a podobne ako staršie si už v polovici prvého polčasu vypracovali sedemgólový náskok a stretnutie s prehľadom doviedli do jasného a presvedčivého víťazstva. Strelecky sa opäť darilo rýchlonohej krídelníčke Martonovej (11 gólov). Na budúci víkend cestujú obidva dorastenecké celky Iuventy do Senice.


Iuventa - HK Štart Trenčín  38:26  (21:11)  -  v 21. kole prvej ligy starších doriek

Iuventa: Gubíková, Krebs - K. Zemáneková 2, Koritárová 2, Bačíková 8/1, Serečunová 2, Maszkaľová 2, M. Muliková 1, R. Vargová 2, Rebičová 14/3, Hvostaľová 2, Novická 1, Lazorová 2.

Iuventa - HK Štart Trenčín  41:23  (22:9)  -  v 19. kole prvej ligy mladších doriek

Iuventa: Kolesárová, Krebs - Martonová 11/2, Polomská 6, D. Danková, Ujhelyová 2, Falisová 1, Füleková 5, Špaková 7/2, Feňovčíková 4, Natafalušiová 4, Dzurjová, Ondoviková, Bajusová 1.

Najviac gólov súpera: P. Dudová 5, Z. Kovaličková 5, Milanová 4.                                                                      (beh)

 



Uverejnené: 10.03.2010 09:23:30 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.