files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Futbalisti MFK Zemplín s druhou tohtosezónnou prehrou

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce zaznamenali v tejto sezóne svoju druhú prehru, keď v šlágri 8. kola druhej najvyššej futbalovej súťaže prehrali na pôde Partizánu Bardejov 0:1. O jediný presný zásah v stretnutí sa postaral v 49. minúte Ján Dzurík. Zverenci trénera Jozefa Bubenka sa v ďalšom kole predstavia na domácom trávniku, keď v rámci 9. kola II. ligy privítajú v sobotu 14. septembra o 19.30 rezervný celok Spartaka Trnava.

Tréner Jozef Bubenko sa proti Bardejovu musel zaobísť nielen bez Miroslava Božoka, ale na poslednú chvíľu sa rozhodol oželieť aj služby Vladimíra Janočka. Ten začal zápas iba na lavičke náhradníkov, jeho miesto v zostave zaujal Martin Regáli. Začiatok zápasu mali lepší domáci, ktorí si vytvorili mierny tlak. Z neho však vyťažili akurát tvrdú strelu Dzúrika, ktorá opečiatkovala tyč Raškovej brány. V druhej polovici prvého dejstva sa začala karta obracať a réžiu hry prevzali do svojich rúk Michalovčania. Tí v záverečných minútach prvej štyridsaťpäťminútovky diktovali tempo hry a boli bližšie k streleniu úvodného gólu. O rozruch v domácej obrane sa staral hlavne Martin Regáli, ktorý mal v 41. minúte najväčšiu šancu hostí. Po úniku súperovej obrane však miesto prihrávky úplne voľnému Hamuľakovi volil strelu, ktorá minula tri žrde bardejovskej brány.

Michalovčania ale sľubný výkon zo záveru prvého dejstva nepreniesli do druhého a zato v 49. minúte pykali inkasovaným gólom. Gólovú akciu odštartoval v strede poľa Lukáš Zápotoka, od ktorého išla lopta postupne od Azeveda ku Grohoľovi a nakoniec sa dostala k Jánovi Dzuríkovi, ktorý presnou strelou otvoril skóre zápasu 1:0. Domáci futbalisti po strelenom góle prevzali iniciatívu na svoje kopačky a druhý gól visel na vlásku. Hosťujúcej obrane robil problémy hlavne Grohoľ, ktorý Michalovčanom viackrát pohrozil. Na druhej strane mohlo byť vyrovnané v 70. minúte, Kovaľovú prihrávku na úplne voľného striedajúceho Janočka ale v poslednej chvíli odvrátila obrana domácich. Líder druholigovej tabuľky sa v závere snažil niečo urobiť s výsledkom. Najskôr pohrozil dvoma štandartkami, ktoré dobre zahral Janočko. V samom závere zápasu Michalovčania doslova zvierali domácich na ich polovici, no vytúžené vyrovnanie nepriniesla ani Hamuľakova šanca v nadstavenom čase a „bubenkovci“ tak zaznamenali svoju druhú prehru v súťažnom ročníku.

Partizán Bardejov - MFK Zemplín Michalovce  1:0 (0:0)
Gól: 49. Dzúrik
Žlté karty: 52. L. Zápotoka, 76. Palša – 26. Hamuľak, 34. Vernon
Rozhodovali: M. Smolák – E. Weiss, M. Tomčík.
Divákov:
PARTIZÁN: Čikoš-Pavličko – V. Andraščík (82. Berecký), V. Staš, Palša, S. Kica – J. Petráš, L. Zápotoka, J. Dzúrik, Grohoľ (90. Kuhajdík) – Dyjan De Azevedo, Pisarik (71. J. Zápotoka).
MFK ZEMPLÍN: M. Raška - Podhorín (84. Janič), Gallo, T. Sedlák, Smrek - Obert, Vernon, Kovaľ - Regáli (54. Janočko), Hamuľak, Kunca (78. Gamkrelidze).

(pb)



Uverejnené: 07.09.2013 17:29:15 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.