files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Na MsÚ sa vyhodnocovalo najlepšie volejbalové družstvo a jednotlivec

V utorok 2. marca sa v zasadacej miestnosti mestského úradu (MsÚ) v popoludňajších hodinách uskutočnilo vyhodnotenie mestskej volejbalovej ligy stredných škôl chlapcov a dievčat a vyhodnotenie mestskej volejbalovej ligy dospelých zmiešané družstvá.


Vyhodnocovania sa zúčastnili zástupcovia družstiev a najlepší účastníci mestskej volejbalovej ligy, ktorí podávali najlepšie výkony od novembra do februára, teda počas trvania celej ligy. V úvode športovcov privítal primátor mesta Viliam Záhorčák, ktorý vo svojom príhovore uviedol, že mesto začalo výrazne podporovať mládežnícky šport a spolu s ním aj takéto mestské ligy. Záhorčáka potešil aj väčší počet zúčastnených družstiev oproti minulému roku a nezabudol poďakovať každému, kto sa podieľa na rozvoji športu v meste. Asi najväčšie poďakovanie obdržal Ivan Pšenko, ktorému vzdal primátor hold za skvele odvedenú prácu v športe. Dodal aj, že by bol rád, ak by sa do takýchto aktivít zapájalo čím ďalej tým viac a viac mladých, aby nevysedávali pri počítačoch, ale zapájali sa a tým prospievali sebe a svojmu zdraviu. Tí, ktorí športujú či už aktívne alebo rekreačne a boli súčasťou aj tejto ligy, sa zišli na MsÚ pri slávnostnom ukončení už druhého ročníka, ktorého sa zúčastnili štyri dievčenské a päť chlapčenských družstiev stredných škôl a deväť z kategórie dospelých. V každej kategórii sa hralo dlhodobým systémom každý s každým. Dĺžka ligy pre každú kategóriu bola rozdielna. Dievčatá sa vo vzájomných zápasoch stretávali od novembra do decembra, u chlapcov a dospelých to bolo od októbra do januára. Dievčatá pritom odohrali 8, chlapci 10 a dospelí až 45 zápasov. O umiestnení medzi troma najlepšími rozhodoval niekedy aj jeden bod. „Zápasy boli veľmi vyrovnané, kde rozhodovali jeden, dva body medzi družstvami, ktoré boli umiestnené medzi prvým až tretím miestom,“ dodal Pšenko.

Reštauráciu Galaxy obsadili michalovskí Soft-tenisti. Vieme, kto bol najlepší.....

V príjemnom prostredí sa odovzdávali aj ocenenia družstvám a jednotlivcom zo soft-tenisovej ligy, kde sa takisto slávilo ukončenie druhého ročníka. Súťaže, ktorá prebiehala od októbra do januára. Zúčastnilo sa jej 14 družstiev v skupine do 50 rokov a 4 tímy v skupine nad 50 rokov. Systém hry je založený na dvoch skupinách, z ktorých prví traja postupujú do finálovej časti, kde sa hralo o záverečné umiestnenie, s tým že sa započítavali aj body zo základných skupín. Družstvo Limetka obhajovalo prvenstvo z minulého ročníka, no narazilo na Kornaz, s ktorým odohrali vyrovnanú súťaž. O víťazovi tohto roku sa rozhodlo až v poslednom kole, kde Limetka nakoniec podľahla svojmu súperovi a putovný pohár si prebrali hráči Kornazu, ktorých domáca pôda je telocvičňa jednej zo základných škôl. „Trénujeme v telocvični 4. základnej školy, kde hrávame aj domáce zápasy nakoľko každé družstvo má vlastnú telocvičňu, kde sa aj tieto zápasy odohrávajú. Tréning máme raz do týždňa a čas od času si zahráme aj neligový zápas v rámci tréningu. Chceli by sme aj nejakého sponzora, ktorého hľadáme. Ak by sa nám podarilo nájsť niečo, pomohlo by nám to, nakoľko si všetko financujeme sami,“ priznal Marián Jakubec, člen tímu Kornaz.

Ocenení do 50r. : 1.Kornaz, 2.Limetka, 3.Budkovce škola
Ocenení nad 50r. : 1.Mestský Úrad Michalovce, 2.Janik, 3.HAK-hádzanársky klub Michalovce.   
                                                     (mape)

 



Uverejnené: 12.03.2010 12:31:40 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.