files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovská Dukla v Senici neuspela

Hokejisti HK Dukla Michalovce prehrali v stretnutí 19. kola prvej hokejovej ligy na ľade Senice 2:4, keď domáci hráči o svojej výhre rozhodli v poslednej dvadsaťminútovke. Tréner Ladislav Spišiak tak zaznamenal prehru aj vo svojom druhom zápase na lavičke Dukly. O góly Zemplínčanov sa tentokrát postarali Štefan Majerník a Jaroslav Kmiť. Michalovčania sa najbližšie predstavia doma, keď v piatok 15. novembra o 17.00 privítajú celok Prešova.

Prvá tretina zápasu dvoch Dukiel priniesla zaujímavý hokej z obidvoch strán. Strelecky aktívnejšia bola domáca Dukla, ktorá však ani raz z pätnástich striel neprekonala dobre chytajúceho Karela Němca. Najbližšie k tomu mal René Jarolín, jeho strela ale skončila v lapačke pozorného michalovského golmana. Hneď v úvode druhej časti pohrozil domácim Jaroslav Kmiť, golman Peksa ale jeho strelu vyrazil. Na druhej strane sa zase nenašiel nikto, kto by dorazil do siete tvrdú delovku Reného Jarolína. V 28. minúte sa už Michalovčania tešili z gólu, no nakoniec skončil puk iba na žŕdke senickej brány. Následne na gól nepretavil svoju streleckú príležitosť ani Tomáš Stríž, a tak prišiel trest na druhej strane. V 33. minúte sa zmocnil puku po Mikolášekovej prihrávke Ľubomír Vaškovič a jeho strela zápästím skončila v siete michalovskej Dukly - 1:0. V závere prostrednej časti sa doslova roztrhlo vrece s gólmi. Šanca Tomáša Méryho sa síce v 38. minúte neujala, no na druhej strane sa o minúte neskôr k prihrávke Tomáša Stríža dostal Štefan Majerník a center tretej lajny nekompromisne vyrovnal - 1:1. O štyridsať sekúnd neskôr už Zemplínčania viedli. Po spolupráci prvého útoku sa strelecky presadil Jaroslav Kmiť - 1:2. Michalovčania sa však z vedenia tešili sotva tridsať sekúnd. Gólová odpoveď domácich totiž nenechala na seba dlho čakať a v poslednej minúte druhej tretiny sa podarilo vyrovnať Tomášovi Mérymu - 2:2. Úvod tretej tretiny vyšiel lepšie domácej Senici. Tá už po necelých dvoch minútach viedla, keď Němec síce najskôr zmaril strely Sajdla aj Šúrka, no na dorážku Martina Ivičiča už bol prikrátky – 3:2. Tento moment dostal domácich na koňa a tí z neho už do konca zápasu nezosadli. Stretnutie totiž pevne držali v rukách a v 55. minúte pridal poistku na 4:2 Michal Šúrek. Seničania tak pripravili druhú prehru michalovskému lodivodovi Ladislavovi Spišiakovi a výhrou nad Michalovcami sa znova vrátili na čelo tabuľky.

HC Dukla Senica - HK Dukla Michalovce  4:2 (0:0, 2:2, 2:0)

Góly: 33. Vaškovič (Mikolášek, Surovka), 40. Méry, 42. Ivičič (Šúrek, Sajdl), 55. Šúrek (Kalináč) - 39. Majerník (Stríž), 39. Kmiť (Šechný, Čížek)

Vylúčení: 1:3. Presilovky: 0:0. Oslabenia: 0:0. Divákov: 710. Rozhodovali: Valachovič – Brath, Polakovič.

SENICA: Peksa - Salajka, Šedivý, Janík, Ivičič, Mrázik, Peník, Šalka, Guľa - Mikolášek, Surovka, Vaškovič - Méry, Jarolín, Sajdl - Daráš, Šúrek, Reissmuller - Kalináč, Kľučiar.  

MICHALOVCE: Němec - Žemba, Kubát, Drotár, Vorobel, Šeliga, Kobeľa, Buraľ - Kmiť, Šechný, Čížek - Opatovský, Palovčík, Kubiš - Banovský, Majerník, Stríž - Schnelly.



Uverejnené: 13.11.2013 23:43:28 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.