files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín zvíťazil rozdielom triedy

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce zvíťazili vo svojom piatom prípravnom súboji pred nastávajúcou jarnou časťou druhej futbalovej ligy, keď na vlastnej umelej tráve zdolali družstvo Vranova nad Topľou hladko 3:0 (2:0). Tréner Ondrej Duda skúšal v tomto stretnutí dvojicu novicov Pavla Čapka a Jána Micku, ktorí prišli na skúšku z Dukly Praha. Paradoxne sa obaja zapísali do streleckej listiny, keď vsietili prvý a druhý gól, tretí presný zásah Zemplínčanov pridal Giorgio Gamkrelidze. Michalovskí futbalisti sa najbližšie v príprave predstavia na pôde corgoňligovej Žiliny, kde odohrajú súboj v sobotu 8. februára o 14.00.

Michalovčania mali na vlas rovnaký vstup do zápasu, ako mali v sobotu v Senici. Už v tretej minúte zahrával Leško rohový kop, lopta sa dostala až k novicovi Pavlovi Čapkovi, ktorý zblízka otvoril skóre zápasu (1:0). Domáci hráči, ktorí nastúpili v improvizovanej zostave s viacerými dorastencami, aj v ďalšom priebehu stretnutia držali taktovku zápasu vo svojich kopačkách. V 26. minúte mohol ich vedenie zvýšiť Gamkrelidze, ktorého gólovú strelu zrazila obrana hostí na rohový kop. O šesť minút neskôr sa už Michalovčania radovali z druhého gólu, keď Koscelník krásne našiel Micku a do gólovej štatistiky sa tak zapísal aj druhý novic v kádri trénera Ondreja DUdu (2:0). Aj druhý polčas sa niesol v réžii mužstva od Laborca. Tomu vyšiel ideálnu vstup aj do druhého dejstva, keď už po dvoch minútach Koscelník ideálne naservíroval loptu Gamkrelidzemu, ktorý z päťky nezaváhal (3:0). Michalovčania si ešte vypracovali niekoľko dobrých streleckých príležitostí, no gól už nedali. Aj napriek tomu dosiahli v príprave svoje tretie víťazstvo.

MFK Zemplín Michalovce - MFK Vranov nad Topľou 3:0 (2:0)

Góly: 3. Čapek, 32. Micka, 47. Gamkrelidze

MFK ZEMPLÍN: Raška (46. Kira) - J. Štofík, D. Horňák, V. Kostovčík, Šimčák - Micka, Grič, A. Leško - M. Koscelník, Gamkrelidze, Čapek.

MFK: Makó - Gdovin, Krivák (50. Kulman), M. Kentoš, Paluba - Boháč, Turcovský, Dvorjak, Berenda - Vasilko - Tabaka (70. T. Petro).



Uverejnené: 05.02.2014 20:36:34
files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.