files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dvojgólová výhra MFK Zemplín

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce majú za sebou úspešnú jarnú domácu premiéru. Zverenci trénerskej dvojice Ondrej Duda - Anton Šoltis totiž v zápase 22. kola druhej futbalovej ligy zvíťazili na domácej pôde nad tímom FK Slovan Duslo Šaľa po góloch Stanislava Danka a Joana Caballera 2:0 (1:0). Michalovskí futbalisti sa najbližšie opäť predstavia doma, keď v sobotu 22. marca o 17.30 privítajú celok MFK Dubnica nad Váhom.

V chladnom počas a na ťažkom teréne sa hral v prvom polčase slabý futbal. Viac z hry mali domáci hráči, ktorí sa však dosť dlho nevedeli presadiť cez výborne fungujúcu obranu FK Slovan. Podarilo sa im to až v 31. minúte, kedy po pravej strane zbehol Marcos Perez, posunul loptu Stanislavovi Dankovi a ten kolmou strelou presne k žrdi prekonal hosťujúceho golmana D. Kolmokova. V závere prvého polčasu sa mohlo meniť skóre ešte raz, tvrdú strelu Janiča však tentoraz brankár hostí zneškodnil.

V druhom polčase sa už hral lepší futbal. Hostia sa čoraz viac snažili tlačiť dopredu, čím vznikal pre Michalovčanov priestor na brejky. V 57. minúte sa snaživí Šaľania dožadovali po kontakte Čurgaliho s obrancom MFK pokutového kopu, píšťalka hlavného rozhodcu Vlčeja však ostala nemá. Na druhej strane mohlo zahrmieť hneď z následného protiútoku, keď Bayón opečiatkoval spojnicu ľavej žrde a brvna. O päť minút neskôr sa už skóre menilo. Domáci zahrávali rohový kop, po trme - vrme v pokutovom území najskôr Kolmokov nedoprial gól Hamuľakovi, no k odrazenej lopte sa dostal Joan Caballero, ktorý druhým gólom definitívne rozhodol o výhre MFK Zemplín. V závere dali o sebe vedieť aj hostia. Tí dvakrát nepríjemne vystrelili na Martina Rašku. Ten si najskôr poradil s pokukom Róbert Gešnábela a v 71. minúte vyrazil aj gólovú strelu Milana Mujkoša. Záverečné minúty už vzruch nepriniesli, a tak futbalisti MFK Zemplín zvíťazili vo svojej jarnej domácej premiére 2:0.

MFK Zemplín Michalovce - FK Slovan Duslo Šaľa 2:0 (1:0)

Góly: 31. S. Danko, 63. Caballero

ŽK: 81. M. Regáli - 85. M. Kolmokov

Rozhodoval: Vlčej - 565 divákov

MFK ZEMPLÍN: Raška – Perez, Michal Gallo, Caballero, Smrek – S. Danko, V. Janočko (80. Grič), L. Janič – Gamkrelidze (85. Čapek), M. Hamuľak, Bayón (59. M. Regáli)

FK SLOVAN DUSLO: D. Kolmokov – Konopásek, M. Kolmokov, Čirik, Ďatko – Gešnábel, Mujkoš (83. Numéric), D. Rehák, Fehervári (66. Mukalnga), Tomiš – Čurgali (61. M. Košút)



Uverejnené: 15.03.2014 22:42:24
files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.