files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Staršie dorastenky potvrdili rolu favorita

V 23. kole prvej ligy starších dorasteniek sa  favorizovaná IUVENTA Michalovce stretla na domácej pôde s ŠŠK Bernolákovou. Domáce nesklamali a zvíťazili rozdielom siedmych gólov.

 
Na začiatku prvého polčasu sa mohlo zdať, že to bude vyrovnaný zápas, keď ŠŠK Bernolákovo dokázalo až do 6. minúty udržiavať vyrovnaný stav a doťahovať na IUVENTU. Potom ale domáce zabrali a postupne si vytvárali stále väčší náskok, ktorý sa hosťkám nepodarilo už dobehnúť. Po prvom polčase bol stav 19:13.

Druhý polčas sa niesol v podobnom duchu, no napriek tomu, že sa zdalo, že náskok domácich sa bude radikálne zvyšovať, tak ŠŠK Bernolákovo zabojovalo a tým chceli dosiahnuť čo najprijateľnejší výsledok, keď už nemali na víťazstvo. Hosťkám pod vedením košického trénera Hižnaya sa to podarilo a zápas ukončili so stratou 6-tich gólov na víťaznú IUVENTU.

V družstve hostí sa presadila hlavne Harčarufková a v družstve domácich to boli popri Bačíkovej aj K. Zemaneková a Maszkaľová, ktoré vsietili skoro polovicu domácich gólov.

Iuventa Michalovce - ŠŠK Bernoláková 33:26 (19:13)

Iuventa:  Krebs, V. Hujdičová – Zemáneková 9, Bačíková 8/3, Horňáková 5, Danielisová, Kasperová, Serečunová, Maszkaľová 6, Hvostaľová 2, Novická 2, Lazorová 1.

ŠŠK Bernolákova: Eklová - Kopčíková 1, Pajorová 2, Wawreková 2, Remeteiová 4, Bruncová, Hazuchová, Benedeková, Camberovitchová, Harčarufková 8, Kišidayová 3, Pavúková 6, Chovancová.    (vk)




Uverejnené: 23.03.2010 09:52:44 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.