files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Primátor ocenil stolných tenistov, florbalistov a volejbalistov

Po mladých korčuliaroch, ktorí navštívili primátora mesta Viliama Zahorčáka v pondelok a úspešných hádzanárkach Iuventy, ktoré si to k primátorovi namierili v utorok, sa v stredu zakončil cyklus návštev, keď sa u prvého muža Michaloviec vystriedali stolné tenistky, florbalisti a volejbalisti.

Najskôr prišiel rad na stolné tenistky. Družstvo žiačok zlúčených pod ZŠ na Ulici J. Švermu v zložení Janka Terezková, Dáša Šinkárová, Viktória Ivanová a Janka Terezková sa stalo v novembri víťazmi okresného kola a postúpili tak na krajské majstrovstvá. Ani tie pre nich neznamenali konečnú, keďže žiačky II. ZŠ na kraji takisto nenašli premožiteľa a postúpili na majstrovstvá Slovenska, ktoré sa uskutočnili koncom marca v Krupine. Ani tam mladé Michalovčanky dlho nenašli premožiteľa, prehrali až vo finále, keď nestačili na základnú školu z Tvrdošína. Aj napriek tomu dosiahli ziskom strieborných medailí vynikajúci úspech.

Po stolných tenistkách prišiel rad na florbalistov. Primátor mesta ocenil družstvá z Mestskej ligy. Diplom za účasť dostalo všetkých šesť tímov, prvé tri dostali k diplomu aj pohár. Cenu pre najlepšieho strelca si odniesol Branislav Štefan.

V poradí tretími športovcami, ktorí sa zišli u primátora mesta boli volejbalisti. Aj tí ukončili svoju Mestskú ligu a primátor odmenil zúčastnené tímy prvej a druhej Mestskej ligy diplomom a pohárom. Zo slávnostného aktu vám prinášame fotogalériu.



Uverejnené: 16.04.2014 17:37:16
files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.