files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Tímy HK Mládež začali s letnou prípravou

V pondelok 28. apríla začali s prvou fázou letnej prípravy na novú sezónu tímy mládežníckeho hokejového klubu HK Mládež Michalovce. Naším fotoobjektívom sme navštívili tréning ôsmakov, dorastencov a juniorov.


Dorastenci a juniori HK Mládež trénujú momentálne spolu

Letná príprava je pre hokejistov najväčšou nočnou morou. Tréningy bez ľadu, naháňanie kondície, či prepotené tričká. To všetko patrí k letnej drine, ktorú si musí vytrpieť každý hokejista. „Bez nej to nejde. Každý si musí uvedomiť, že z letnej prípravy čerpá celú sezónu. Je potrebné teda k tomu pristúpiť s úplnou vážnosťou,“ rozhovoril sa šéftréner mládeže v klube Ivan Králik. Ten v minulej sezóne viedol spolu s Vladimírom Vankovičom družstvo dorastu a prípravu s týmto tímom, ako aj s juniormi, začala táto dvojica aj teraz. „Momentálne sa dorastenci a juniori pripravujú spolu. Po nejakom čase to rozdelíme, pretože tréningové jednotky by mali byť pre tieto tímy rozličné,“ podotkol Ivan Králik, ktorý nás následne oboznámil s programom letnej prípravy pre tieto dva tímy.

Osmaci trénujú pod pozorným okom ich trénera Martina Stripaia

„Prvá fáza letnej prípravy pre všetky tímy nám začala v posledný aprílový týždeň a potrvá až do konca júna. Zamerať by sme sa chceli na rozvoj vytrvalosti, sily a obratnosti. Je to hlavne zámer pri doraste, keďže tí chlapci sú silovo slabí. Pri juniorke je to taktiež vytrvalosť a všeobecná sila. Počas týchto dvoch mesiacov budeme využívať hokejový štadión, posilňovňu, ihrisko na 5. ZŠ, telocvičňu na tejto škole a nevyhneme sa napríklad ani spinningu. Nebude to teda len o behu a naberaní kondície. Chlapci si sem - tam zahrajú aj futbal. Chceme tie tréningy trošku prispôsobiť, aby boli hravejšie. K dispozícii máme aj hokejový štadión, kde si môžeme zahrať napríklad hokejbal a v tréningovom procese by sme chceli využiť aj bicykle, či kolieskové korčule. Jednoducho chceme, aby tá letná príprava bola pestrá a nebolo to iba o behu.“  My len dodajme, že v klube začali s letnou prípravou aj ostatné družstvá. Po prvýkrát v histórii začala s tréningom aj predprípravka, ktorá má na začiatku letnej prípravy 40 detí.

Družstvo Tréneri
Dorast + Juniori Ivan Králik, Vladimír Vankovič  
Deviataci Martin Stripai
Osmaci Martin Stripai
Siedmaci Peter Štekláč
Šiestaci Peter Štekláč
Piataci Ivan Králik
Prípravka (4+3) Slavomír Stripai
Predprípravka (2+0) Martin Stripai, Jozef Kužma
Brankári Jozef Kužma

Peter Brendza 



Uverejnené: 05.05.2014 20:40:16
files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.