files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

OC Zemplín bude oslavovať

Druhé narodeniny OC Zemplín sa budú oslavovať v sobotu 27. marca. Pozvaní sú zaujímaví hostia, prichystané je aj množstvo prekvapení.


Druhé narodeniny OC Zemplín sa blížia. Ako a kedy sa bude v obchodnom centre oslavovať?

Druhé narodeniny obchodného centra Zemplín budeme oslavovať 27. marca 2010. Na návštevníkov čaká bohatý program, zabíjačka, zabíjačkové špeciality, množstvo súťaží a samozrejme nezabúdame ani na najmenších - pre nich máme pripravené divadielko, súťaže a množstvo cien.

Čo ste pripravili pre návštevníkov OC, aký program na nich čaká?

Program bude bohatý a verím, že potešíme každého. Od 12:00 začnú pred OC ZEMPLIN majstri mäsiari pripravovať zabíjačkové špeciality, klobásy, jaternice, mäso s kapustou, laci pečeň a mnohé iné dobroty, ktoré budeme ponúkať našim návštevníkom. O 14:00 začneme programom pre deti, od 16:30 pokračujeme programom pre dospelých aj teenegerov. Prídu súbory Zemplin, PRO MUSICA, MAGNOLIA, nebude chýbať obľúbený Jožko Jožka, prídu aj Robo Kajzer a Peter Meluš a počas celého dňa máme pre návštevníkov pripravených množstvo súťaží a prekvapení.

Do Michaloviec ste pozvali aj dve známe osobnosti televíznej obrazovky. Bude pripravená aj autogramiáda?

Tentokrát k nám zavítajú Michaela Čobejová a Ady Hajdu. Obaja hrajú v Ordinácii v ružovej záhrade - dokonca sú v tomto seriáli manželia, ktorí sa druhýkrát zobrali, sú to úspešní herci, ktorí sa v ankete OTO umiestnili na popredných miestach. Samozrejme, pre oboch sme pripravili podpisové karty a samozrejme deti si môžu priniesť aj svoje pamätníčky či slovníčky, kde sa im tiež môžu tieto osobnosti podpísať.

Návštevníci OC si už zvykli,  že sa v OC súťaží o rôzne ceny, resp. že na nich čaká tombola. Bude to rovnaké aj teraz?

Počas druhých narodenín to bude trošku inak ako zvyčajne. Ľudia nebudú musieť nakupovať, aby získali lístok do tomboly, stačí, ak si v OC ZEMPLIN zakúpia lístok do tomboly v hodnote 1 €. Za túto cenu si budú môcť kúpiť maximálne 10 lístkov, čiže maximálne 10 € a budú mať veľkú šancu vyhrať. Čo je dôležité, peniažky, ktoré sa počas narodenín vyzbierajú, si nenecháme, ale poputujú na michalovskú onkológiu - počas večera slávnostne odovzdáme šek primárovi spomínaného oddelenia, pánovi MUDr. Jozefovi Roškovi. V tombole je 50 cien, minimálna hodnota ceny je 5 € a prvou cenou je welness pobyt pre 2 osoby v hodnote 360 €.  (mp)

 



Uverejnené: 25.03.2010 08:03:19 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.