files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Čeky alias Marián Čekovský v Michalovciach...

Už budúci piatok 16. mája sa v historickej sále Zlatého Býka po prvýkrát v Michalovciach predstaví známy hudobník a komik Marián Čekovský so svojou talkshow. Popri hudbe so špičkovými muzikantmi populárny Čeky vyspovedá aj dvoch hostí z nášho mesta. Talkshow ČEKY POiNT, robí v Košiciach už skoro dva roky a atmosféra je vďaka Mariánovmu majstrovstvu, zaujímavým hosťom, skvelým divákom vždy úžasná. A kto bude hosťom v jeho michalovskej talkshow?

Organizátori tentoraz vybrali naozaj veľmi dobre. Témou talkshow ČEKY POiNT bude MLADOSŤ a pozvanie prijali dvaja niekdajší vrchný predstavitelia kultúry a športu v našom meste. Prvým hosťom bude MILAN HVIŽĎÁK, tanečník, choreograf a doslova kľúčová osobnosť folklórneho súboru Zemplín a jeho kolegom bude PAVOL DERFÉNYI, bývalý funkcionár mužskej hádzanej v Michalovciach, ktorý jedno desaťročie šéfoval celej hádzanej na Slovensku, keďže presne toľko bol prezidentom Slovenského zväzu hádzanej. Každý ČEKY POiNT má vždy aj svojho tkz. umelca pod tlakom. Tým michalovským bude známy maliar RADO REPICKÝ

HOSTIA ČEKY POiNT

                       

                    MILAN HVIŽĎÁK                                  A                   PAVOL DERFÉNYI

Diváci sa teda majú na čo tešiť! Kto si chce vychutnať výbornú hudbu, humor ale aj vypočuť si určite bohaté zážitky významných hostí, nech sa páči, v piatok 16. mája o 19.00 v Zlatom Býku. Lístky sa dajú zakúpiť v reštaurácii Zlatý Býk, Mestskej informačnej kancelárii, cestovnej kancelárii Bomex a sieti Ticketportal. K dnešnému dňu je k dispozícii posledných 100 vstupeniek.



Uverejnené: 06.05.2014 19:10:09 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.