files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Strážske odštartovalo jarnú časť víťazstvom

Futbalisti Strážskeho zvíťazili v nedeľňajšom stretnutí prvého jarného kola doma nad Kráľovským Chlmcom 2:0, vďaka čomu sa na tohto súpera dotiahli na rozdiel piatich bodov. Strážske sa najbližšie predstaví v okresnom derby na ihrisku Veľkých Kapušian.

V prvom polčase hrali domáci proti vetru, čo defenzívne ladeným hosťom hralo do karát. Na hrboľatom teréne obom tímom viazli kombinácie, preto diváci veľa futbalovej krásy nevideli. Menší vzruch priniesli iba ďalekonosné pokusy domáceho Martina Hajdučka, ktoré však vážnejšie bránu súpera neohrozili. Do prvej ozajstnej príležitosti sa v 38. minúte dostal domáci Mitro, z vnútra pokutového územia však mieril nad. Okamžite odpovedali aj hostia, po rohovom kope Kročka hlavičkoval zblízka a nepresne Borkesz. Bola to jediná vážnejšia šanca hostí v celom zápase. Po prestávke začalo Strážske náporom a v 58. minúte sa dočkalo, gólovú akciu založil na pravej strane M. Hajdučko, Mitro centrom našiel pred bránou J. Pavúka, ktorého strelu ešte brankár Nagy kryl, ale odrazená od nohy Kádara putovala do siete a domáci viedli. Po tomto momente hra ožila, hostia otvorili hru, čo mohli domáci viackrát využiť, ale svoje šance trestuhodne zahadzovali. Definitívna poistka padla až v druhej minúte nadstaveného času, keď sa prudkou strelou spoza pokutového územia presadil striedajúci Kužma.

Štatistika

Strážske - Kráľovský Chlmec 2:0 (0:0)


Góly: 58. Kádar (vlastný), 90.+ Kužma.

ŽK: K. Hajdučko - Szakács, Kročko, Varga, Szabó. Pred 200 divákmi rozhodoval Krejsa.


STRÁŽSKE: Moroz - J. Pavúk, F. Pavúk, Hirjak, K. Hajdučko - Koc, Kútny, M. Hajdučko, Piskor - Mitro, Romanec. Striedali: Kužma, Rohaľ, Kurták.   (juke)




Uverejnené: 25.03.2010 08:09:57 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.