files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín prehral v Bardejove

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce prehrali v stretnutí 30. kola druhej futbalovej ligy na pôde ďalšieho ašpiranta na popredné umiestnenie Partizánu Bardejov 1:2, keď domáci o svojej výhre rozhodli už v prvej pätnásťminútovke, v ktorej dvakrát skórovali. V druhom polčase znížil najlepší ligový kanonier Michal Hamuľak a v 80. minúte mal na kopačkách vyrovnanie najskúsenejší hráč MFK Vladimír Janočko, ktorý však nepremenil pokutový kop. Michalovskí futbalisti sa najbližšie predstavia na domácej pôde, keď v sobotu 17. mája o 19.30 privítajú rezervu trnavského Spartaka.

Vyrovnať mohol Vladimír Janočko, nepremenil však pokutový kop

Derby začalo svižne, hneď bolo horúco v oboch šestnástkach, ale gól nepadol. Ten prišiel v 9. minúte: michalovský Bayón zahrával priamy kop, hneď prvý domáci hráč však loptu odhlavičkoval a ďalší odkopol dopredu na Pydu, ktorý presnou prihrávkou našiel Grucu a ten trafil presne k žrdi - 1:0. Bleskurýchlo však mohlo byť vyrovnané, keď sa po prihrávke Gamkrelidzeho ocitol v gólovej šanci Hamuľak, ale zakončil iba do brankára Molčana. V 14. minúte sa domáci tešili po druhýkrát, Kuhajdíkov priamy kop so šťastím skončil za chrbátom Rašku, keď lopta od hráča stojaceho v múre úplne zmenila smer a hosťujúci gólman nemal šancu - 2:0. Po tomto momente sa Michalovčania zobudili a snažili sa streliť kontaktný gól. Hlavami sa pokúšali presadiť Hamuľak aj Podhorin, ale neuspeli, a tak sa do kabín išli za stavu 2:0 pre Šarišanov.

Cez polčas urobili tréneri MFK Zemplín zmeny v zostave, obrancu Pereza nahradil útočník Regáli, a vyplatilo sa. Už v 51. minúte sa tešili z kontaktného zásahu, Gamkrelidze poslal loptu do "malého vápna", kde bol Hamuľak a najlepší strelec súťaže prekonal Molčana - 2:1. Potom domáci Kuhajdík vystrelil nepresne a nebezpečný center Kicu minuli Zápotoka aj Badalyan. V 78. minúte po michalovskom rohu zahral vo vlastnom pokutovom území rukou stopér Staš a rozhodca Hrčka ukázal na biely bod. K lopte sa postavil najskúsenejší hráč hostí Janočko, ale obrovskú šancu na vyrovnanie nevyužil, pretože jeho strelu brankár Molčan chytil! V záverečnej desaťminútovke už Bardejovčania svojho súpera do žiadnej gólovej šance nepustili, preto sa z horného Šariša vrátili Michalovce bez bodového zisku.

Partizán Bardejov - MFK Zemplín Michalovce 2:1 (2:0)

Góly: 9. Gruca, 14. Kuhajdík - 51. M. Hamuľak

ŽK: 42. V. Andraščík - 43. Šimčák

Rozhodoval: P. Hrčka - 489 divákov

PARTIZÁN: D. Molčan ml. - V. Andraščík, V. Staš, Palša, S. Kica - L. Zápotoka, Berecký (30. Badalyan, 88. J. Pavúk) - Grohoľ, Kuhajdík, Gruca - Pyda (82. Kliment)

MFK ZEMPLÍN: Raška - Perez (46. M. Regáli), Michal Gallo, Podhorin (84. Morlacchi), Šimčák - L. Janič, Grič, D. Kunca - Gamkrelidze, M. Hamuľak, Bayón (64. V. Janočko)

Zdroj: mfk zemplín



Uverejnené: 10.05.2014 21:08:20 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.