files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

3. liga - florbal

Počas víkendu (20. 3. a 21. 3.) družstvo FBK Michalovce odohralo svoje historicky prvé zápasy v 3. regionálnej lige vo florbale.

 


V sobotu sa stretli s tímom FBC Mikuláš v Prešove. Už v prvej minúte dokázali hostia z Michaloviec streliť úvodný gól. Napriek tomu priebeh celého zápasu kontrolovali domáci hráči z Prešova. Po prvej tretine bol stav 6:1 v prospech Prešova. V druhej tretine hostia zlepšili obranu, hrali zodpovednejšie, ale ani to nestačilo a druhú tretinu prehrali v pomere 5:2. V tretej tretine hostia vymenili brankára a dali šancu zahrať si aj menej skúsenému Heželymu. Hráči Prešova v tretej tretine roztočili svoj „golostroj“ a po vlastných chybách a nedôslednému bráneniu skončila tretina 13:3. Konečný výsledok 24:6 pre Prešov hovorí jasne v prospech domácich. Treba však podotknúť, že pre hráčov Michaloviec to bol vôbec prvý zápas v ligovej súťaži a nemajú toho nahrané toľko ako Prešov. Taktiež sa pod výsledok podpísala neúčasť 4 skúsených hráčov, ktorí na zápas nemohli nastúpiť.
 
V nedeľu sa na domácej palubovke proti Michalovciam postavili hráči z Trebišova. Prvé minúty začiatku zápasu domáci Michalovčana podcenili a v 15. minúte už prehrali 0:5. Počas posledných 5 minút sa však dokázali zmobilizovať a tretinu skončili v pomere 4:5. Druhú tretinu, kvôli vlastným chýbam v obrane Michalovčania prehrali 3:8. Do tretej tretine nastúpili domáci so pozmenenou zostavou  a hrali len dve päťky. Tretinu vyhrali 4:1, no napriek tomu to nestačilo. Z víťazstva sa tešili hostia z Trebišova. Konečný výsledok 11:14.
  
                              Michal Kostovčík



Uverejnené: 26.03.2010 08:57:16 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.