files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Druhý ročník Fightmanie už túto sobotu

V sobotu 7. júna bude od 19.00 hod. patriť Mestská športová hala v Michalovciach bojovníkom a bojovým umeniam. Na programe je totiž druhý ročník Fightmanie, ktorú organizuje michalovský klub zmiešaných bojových umení MMA TEAM SLOVAKIA MICHALOVCE.

Fanúšikovia silových športov či bojových umení budú mať v mesiaci jún v Michalovciach naozaj na ružiach ustlané. Fightmánia totiž odštartuje sériu troch predstavení, ktoré potešia ich oko. Najskôr, ako sme spomenuli sa v sobotu 7. júna uskutoční druhý ročník festivalu bojových umení Fightmánia, o týždeň neskôr taktiež v sobotu 14. júna je na programe súboj v tlaku na lavičke, ktorá sa uskutočňuje pod záštitou primátora mesta Viliama Zahorčáka, no a trilógiu silových športových podujatí zakončí v sobotu 21. júna 44. ročník Veľkej ceny Michaloviec v džude.

Ťahákom domáci šampión Engel aj ženský duel

Poďme ale k prvej akcii, ktorá sa uskutoční už túto sobotu. Fightmánia 2 takýto má presne názov podujatie organizované michalovským klubom MMA TEAM Slovakia. Jej prvý ročník, ktorý sa uskutočnil v júli minulého roka, bol realizovaný v Chemkostav aréne, teraz sa festival bojových umení presunie do mestskej športovej haly. Diváci sa naozaj majú na čo tešiť. Budú totiž svedkami desiatich zápasov v ringu, v ktorých sa predstaví nielen domáca špička, ale aj zahraniční bojovníci. „Máme naozaj veľmi dobrú účasť. Tentoraz sa predstavia bojovníci nielen zo Slovenska, ale aj z Ukrajiny, Maďarska či Rakúska. Ťahákom by mohli byť Ukrajinci Vladimir Opanasenko či Oleg Golovin, no ja dúfam, že to bude aj domáci šampión Dominik Engel z nášho klubu,“ poznamenal organizátor podujatia Tibor Šimonič z usporiadajúceho klubu. „Ťahákom by takisto mal byť aj ženský duel, v ktorom proti sebe v Michalovciach vôbec po prvýkrát nastúpia dve príslušníčky ženského pohlavia,“ podotkol ešte k účasti Tibor Šimonič.

V piatok váženie s Romanom Volákom

Okrem Dominika Engela však Michalovčania môžu byť zvedaví aj na ďalších domácich bojovníkov. „V treťom súboji sa proti Bardejovčanovi Marekovi Baranovi predstaví Ján Gajdoš, vo štvrtom proti Trebišovčanovi Jakubovi Šimkovi Marco Lazar, v šiestom súboji si Rastislav Nazarej zmeria svoje sily s Albertom Rozgauom z Ukrajiny. To by bolo z predzápasov. V hlavných zápasoch bude mať náš tím okrem už zmieneného Dominika Engela, ktorý sa pobije s Rakúšanom Biličovi, zastúpenie aj v Tomášovi Orosovi, ktorý nastúpi proti Maďarovi Robertovi Hanaszovi, no a zastúpenie budeme mať aj v ženskom dueli, v ktorom si Gabriela Baldažarová zmeria sily s Maďarkou Mellitou Ignacz,“ uviedol Tibor Šimonič.

Sprievodnou akciou druhého ročníka Fightmanie bude váženie, ktoré sa uskutoční v piatok od 17.00 v OC Zemplín. Prítomnými na ňom budú všetci aktéri sobotňajších duelov a organizátori podujatia majú pre divákov pripravené aj jedno prekvapenie. „Súčasťou piatkového váženie bude aj exhibičná šou viacnásobného majstra sveta v karate Romana Voláka, takže sa je na čo tešiť.“

FIGHTCARD FIGHTMANIA 2
Kategória ženy
1. Melitta Ignacz HUNGARY Gonczi TEAM - Česká republika vs Gabriela Baldažarová MMA TEAM SLOVAKIA MICHALOVCE MMA - do 61 kg
Predzápasy
2. Lukáš Zborovjan MMA EXTREME PREŠOV vs Erik Sirmaj CERNECA GORA UKRAJINA MMA - do 66 kg
3. Marek Baran STILL STORM KLUB BARDEJOV vs Ján Gajdoš MMA TEAM SLOVAKIA MICHALOVCE MMA - do 72 kg
4. Jakub Šimko MMA TREBIŠOV vs Marco Lazar MMA TEAM SLOVAKIA MICHALOVCE MMA - do 70 kg
5. Erik Štefaňák APA EXTREME GYM vs Dominik Bednárik MMA KOŠICE - do 84 kg
6. Rastislav Nazarej MMA TEAM SLOVAKIA MICHALOVCE vs Albert Rozgau CERNECA GORA UKRAJINA MMA - do 61 kg
Hlavné zápasy
pro rules 7. Robert Hanasz HUNGARY Gonczi TEAM vs Tomáš Oros MMA TEAM SLOVAKIA MICHALOVCE MMA - do 93
8. Michal Petris Shajtar Gym Zvolen vs Oleg Golovin COMBAT SAMBO UKRAJINA MMA - do 77 kg

Zápasy večera
9. Dominik Kompot Engel MMA TEAM SLOVAKIA MICHALOVCE vs Manuel Sugar Bilic Rakúsko MMA  - do 66 kg
10. Vladimir Opanasenko COMBAT SAMBO UKRAJINA vs Dominik Kolesar MMA TEAM SLOVAKIA TREBISOV MMA - do 77 kg

Peter Brendza



Uverejnené: 05.06.2014 09:06:59 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.