files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Trénerská tajnička v MFK Zemplín takmer vyriešená

Vo futbalovom klube MFK Zemplín Michalovce stále riešia trénerskú otázku. Po odchode Ondreja Dudu do Saudskej Arábie rozhodili funkcionári klubu siete viacerými smermi, no meno nového lodivoda ešte známe nie je.

Táto otázka sa však podľa našich informácii pohla dopredu. „Áno, máte dobré informácie,“ potvrdil naše domnienky predseda predstavenstva MFK Zemplín Igor Šoltinský. „S novým trénerom sme už prakticky dohodnutí na všetkom. Keďže však ešte nie je podpis zmluvy na papieri, nebudeme jeho meno prezrádzať. Prezradiť môžem len to, že to bude pravdepodobne zahraničný lodivod,“ zdôraznil Igor Šoltinský, ktorý zatiaľ nechcel povedať, kto bude nástupcom Ondreja Dudu na lavičke MFK Zemplín a ani to, dokedy by malo byť známe jeho meno verejnosti. „Chceli by sme to doriešiť do konca týždňa.“

Najlepší druholigový strelec Michal Hamuľak putuje na skúšku do českého Slovana Liberec

Hamuľak do Liberca, Gamkrelidze do Zlatých Moraviec?

Ako je známe, futbalisti MFK Zemplín začínajú prípravu v pondelok 23. júna a prvý tréning by už mal viesť nový lodivod. V kádri strieborného druholigistu zatiaľ nastal pohyb iba prevažne smerom von. V tíme už neuvidíme dvojicu Ján Micka s Pavlom Čapkom, ktorým sa skončilo hosťovanie z Dukly Praha, Vladimíra Janočka (skončenie zmluvy) a ani Lukáša Janiča so Stanislavom Smrekom, ktorí sa s vedením klubu dohodli na predčasnom ukončení zmluvy. V tíme na jeseň pravdepodobne nebude pokračovať ani Dominik Kunca. Ten mieri na polročné hosťovanie do družstva nováčika najvyššej súťaže ŽP Šport Podbrezová. Opačným smerom by mal putovať nigérijský kanonier Hector Tubonemi. No a poslednými novinkami sú skúšky Michala Hamuľaka a Giorgia Gamkrelidzeho. „Michal Hamuľak je na skusoch v českom Liberci, no a Gamkrelidzeho skúšajú v Zlatých Moravciach,“ informoval nás Šoltinský o najčerstvejších zmenách v kádri MFK Zemplín.

Peter Brendza



Uverejnené: 19.06.2014 00:03:13 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.