files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín začína doma s Liptovským Mikulášom

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce začnú svoje účinkovanie v druhej futbalovej lige súbojom s protivníkom, ktorému sa ako jedinému podarilo v minulej sezóne na Zemplíne vyhrať. Ich súperom v prvom kole totiž budú futbalisti MFK Tatran Liptovský Mikuláš. Prvé kolo je na programe počas víkendu 26. - 27. júla, kedy odštartuje druhá futbalová liga, ktorá bude niesť názov DOXXbet liga. Hracími dňami by mala byť nedeľa, kluby však môžu požiadať o výnimku. Ako je známe, po schválení "inovácie" delegátmi na vlaňajšej konferencii Slovenského futbalového zväzu bude mať II. liga v sezóne 2014/2015 dovedna 24 účastníkov: na regionálnom princípe (západná a východná časť) sa utvoria dve skupiny po dvanástich mužstvách. Michalovciam pridelili pri žrebovaní na ich žiadosť číslo 1. Ďalší zástupca zemplínskeho regiónu Trebišov bol do žrebovania nasadený s číslom 7. a v prvom kole sa jeho hráči predstavia v Ružinej. Ďalšie kolá boli vyžrebované na princípe Bergerových tabuliek.

Program 1. kola nového ročníka II. futbalovej ligy 2014/2015:
Skupina Západ:
Nitra (dostala číslo 1) - Dubnica nad Váhom (12), Sereď (2) - Senec (11), Žilina "B" (3) - Šaľa (10), Skalica (4) - Spartak Trnava "B" (9), Nové Mesto nad Váhom (5) - Slovan Bratislava "B" (8), Šamorín (6) - FK Pohronie (7).

Skupina Východ:
Michalovce (1) - Liptovský Mikuláš (12), MFK Košice "B" (2) - Dolný Kubín (11), Prešov (3) - Poprad (10), Bardejov (4) - Moldava nad Bodvou (9), Rimavská Sobota (5) - Lokomotíva Košice (8), Ružiná (6) - Trebišov (7).

Zdroj: www.futbal.sk



Uverejnené: 30.06.2014 16:09:31 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.