files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Strážnika prepadli, zviazali, už čelia obvineniu

Michalovskí policajti intenzívne pracovali na objasnení lúpežného prepadnutia ku ktorému došlo v utorok (15.7.2014) v obci Krišovská Liesková. Na základe získaných dôkazov a množstva vykonaných procesných úkonov, vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície OR PZ v Michalovciach zo zločinu lúpeže obvinil už súdne trestaných (pre majetkovú trestnú činnosť) štyroch miestnych obyvateľov, dvoch mladistvých (15,17) a dvoch dospelých (19,21).

Títo okolo polnoci z utorka na stredu prišli na hospodársky dvor miestneho poľnohospodárskeho družstva obce Krišovská Liesková. Prešli do maštali, kde prepadli strážnika (41). Zhodili ho na zem, spútali a jeden z páchateľov (19) mu povedal aby bol ticho, lebo ho pichne. Následne mu z vreciek zobrali cigarety, zápalky, hygienické vreckovky a zväzok kľúčov. Pomocou nich si odomkli administratívnu budovu, prehľadali ju a z miestnosti pre strážnika odcudzili kliešte takzvané herkulesky, ďalší zväzok kľúčov a z vaku poškodeného cigarety. Vonku už mali pripravené plastové kanistre, do ktorých chceli odcudzili naftu. To sa im však nepodarilo, nakoľko ich vyrušilo okoloidúce vozidlo. Napadnutému  strážnikovi spôsobili škodu vo výške 65,- eur a povrchové poranenia krku, ľavej a pravej ruky a chrbta, bez práceneschopnosti.

Obvinení boli umiestnení do cely policajného zaistenia s návrhom na väzobné stíhanie. V prípade dokázania viny im hrozí trest odňatia slobody na tri až osem rokov, u mladistvých sa trestná sadzba znižuje na polovicu.



Uverejnené: 17.07.2014 10:38:50 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.