files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Lístky na Michalovce Cup sa míňajú rýchlosťou svetla

Už o päť dní vypukne v Michalovciach futbalový sviatok. Od utorka 19. do piatka 22. augusta sa tu uskutoční piaty ročník dorasteneckého futbalového turnaja do 17 rokov Michalovce Cup, ktorý divákov láka doslova hviezdnou účasťou. Okrem domácich futbalistov sa na ňom predstaví aj obhajca prvenstva kráľovský Real Madrid, ale aj jeho najväčší španielsky konkurent FC Barcelona. Diváci sa tak môžu tešiť na El Clásico. Okrem týchto troch tímov sa v skupine B. predstaví ďalší španielsky gigant FC Valencia, poľská Legia Varšava a kvarteto účastníkov uzatvára česká Dukla Praha.

Aj keď stanovená cena lístkov na jednotlivé zápasy sa zdala niektorým vysoká, dopyt po nich je obrovský a míňajú sa doslova rýchlosťou svetla. Ako je známe, organizátori turnaja ich cenu zvolili rôzne. Na prvý a tretí deň je cena vstupenky 8 eur, na druhý, kedy sa uskutoční El Clásico 12 eur a na posledný, kedy sa odohrajú zápasy o celkové umiestnenie to je 6 eur. „Lístky idú doslova na dračku. Predávajú sa rýchlo a už teraz môžem povedať, že vypredaných je vyše 60 percent z nich. Čo sa týka krytých tribún, na prvé dva dni už voľných miest veľa nie je. Aj v ďalších dvoch dňoch sme už vypredali vyše 50 percent všetkých lístkov, navyše očakávam, že dosť z nich sa predá aj pred samotnými zápasmi,“ poznamenal k aktuálnej situácii so vstupenkami predseda predstavenstva MFK Zemplín Igor Šoltinský.

Prvýkrát aj s fanzónou a futbalovou škôlkou

Oproti minulým rokom pripravili organizátori turnaja viaceré novinky pre fanúšikov. „Na C - ihrisku sa bude pre realizovať futbalová škôlka, ktorá bude pre deti od 5 do 10 rokov. Pre deti sme pripravili skákajúce hrady a takisto maľovanie na tvár. Navyše, pripravenú máme aj fanzónu pre fanúšikov, kde si budú môcť od našich hostesiek zakúpiť suveníry a v stánku pod názvom Futbalový sen si budú môcť naplánovať celú futbalovú dovolenku. Tešiť sa teda môžu všetky kategórie, mladší aj starší. Už čoskoro prinesieme informácie aj o tombole, ktorá je pre divákov pripravená samozrejme takisto,“ oboznámila nás s novinkami na Michalovce Cup 2014 jeho manažérka Veronika Šoltinská. My len dodajme, že v programe turnaja nastala jedna zmena. Jeho otvorenie sa neuskutoční v stredu 20. augusta, ako to bolo vopred avizované, ale už v utorok 19. augusta o 19.40.

ROZDELENIE SKUPÍN

A. SKUPINA B. SKUPINA
MFK Zemplín Michalovce (Slovensko)   FC Valencia (Španielsko)
FC Barcelona (Španielsko) Dukla Praha (Česká republika)
Real Madrid (Španielsko) Legia Varšava (Poľsko)                      

PROGRAM TURNAJA

  Utorok 19. august
18.00 FC Valencia - Dukla Praha
19.45 Slávnostné otvorenie turnaja
20.00 MFK Zemplín Michalovce - FC Barcelona
   
  Streda 20. august
18.00 Dukla Praha - Legia Varšava
20.00 Real Madrid - FC Barcelona
   
  Štvrtok 21. august
18.00 Legia Varšava - FC Valencia
20.00 MFK Zemplín Michalovce - Real Madrid
   
  Piatok 22. august
16.00 Zápas o 5. miesto
18.00 Zápas o 3. miesto
20.00 Finále
21.45 Záverečný ceremoniál

PETER BRENDZA



Uverejnené: 14.08.2014 15:06:34 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.