files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Utorkový zápas s Bardejovom nebude, Duklu vyzve Humenné

Predpokladaný odvetný prípravný duel medzi finalistami ostatných dvoch ročníkov prvej hokejovej ligy HK Dukla Michalovce a HC 46 Bardejov sa v utorok 2. septembra neuskutoční. Dôvodom je to, že Bardejovčania kvôli viacerým zraneniam do srdca Zemplína nepricestujú.

Ku konfrontácii Michalovčanov s Bardejovčanmi v utorok určite nedôjde

Viac nám k tomu povedal prezident HK Dukla Michalovce Alexander Černega. "V stredu 27. augusta nám na klub prišiel e-mail o tom, že hráči Bardejova z dôvodu zranenia viacerých hráčov na náš vzájomný prípravný duel, ktorý sa mal odohrať v utorok, nepricestujú. Dôvod ma zarazil tým, že aj keď Bardejovčania argumentujú zraneniami hráčov, v týchto dňoch sa zúčastňujú Spišského pohára, kde ich čakajú až tri zápasy. Ako teda vedia, že budú mať zranených hráčov, keď ešte teraz absolvujú spomínaný turnaj?," pýtal sa prvý muž michalovského hokeja. 

Prvý vzájomný prípravný duel týchto celkov skončil na bardejovskom ľade víťazstvom Dukly 3:2. Boja sa teda víťazi posledných troch ročníkov prvej hokejovej ligy Michalovčanov? "Neviem, možno je to tak," s úsmevom poznamenal Černega, ktorý následne už vážnejšie dodal. "Skôr si myslím, že je to odveta za zranenie ich hráča Ondreja Gmittera, ktorý sa zranil pri bežnom súboji s naším Buraľom. Prezident bardejovského klubu, jeho otec Andrej už počas duelu vykrikoval po našich funkcionároch, že do Michaloviec určite neprídu a jeho slová sa teraz napĺnili. Aj preto tvrdeniu, že neprídu kvôli zraneniu hráčov príliš neverím a skôr v tom bude niečo iné."

Michalovským hokejistom tak ostalo v kolónke prípravných duelov jedno prázdne okienko, ktoré museli funkcionári zaplniť. "Diváci o prípravný zápas neprídu. V utorok totiž namiesto Bardejova odohráme duel s druholigovým Humenným. Zápas sa začne tradične od 17.00," uzavrel debatu prezident HK Dukla Michalovce Alexander Černega.

Peter Brendza



Uverejnené: 28.08.2014 18:52:03 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.