files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Starší dorastenci zvrátili zápas s Trenčínom

Prvoligoví starší dorastenci Michaloviec dokázali zvrátiť nedeľňajší zápas 18. kola súťaže proti favorizovanému AS Trenčín, s ktorým najprv po vlastnom góle stopéra Tokára prehrávali 0:1, ale po presných zásahoch Kuncu a Forgáča si napokon pripísali tri body za mimoriadne dôležité víťazstvo nad tretím celkom tabuľky.


Vzhľadom na to, že v sobotu prekvapujúco zvíťazili Dunajská Streda a I MFK Banská Bystrica, Michalovce, ktoré takisto bojujú o záchranu, si nemohli dovoliť žiadne zaváhanie. Napriek tomu, že od začiatku mali prevahu, strelecky sa nedokázali presadiť. A to ani v 38. minúte, keď sa na bránu súpera rútil domáci Mihok. Po zmene strán začali Michalovce v menšom útlme, čo sporadicky útočiaci hostia využili a v 55. minúte sa po nešťastnom vlastnom góle domáceho Tokára ujali vedenia. To však netrvalo dlho, pretože v 68. minúte lišiackou strelou vyrovnal Kunca. Michalovce mali výraznú prevahu, ktorá bola korunovaná v 78. minúte, keď si stredopoliar Forgáč urobil dostatočný priestor a po obídení brankára vsietil víťazný gól zápasu.

Tréner michalovských starších dorastencov Ondrej Duda po stretnutí povedal: „Aj keď sme hostili ašpiranta na titul, mysleli sme jedine na víťazstvo. To sa nerodilo ľahko, ale som rád, že chlapci bojovali až do konca a napokon sa dočkali trojbodovej odmeny. Tento zisk má pre nás veľmi cenný význam, pretože boj o záchranu bude ešte veľmi tuhý. Teraz nás čakajú dva zápasy vonku, cestujeme na ihrisko prvej Trnavy i do Podbrezovej, kde takisto chceme zabodovať.“

Štatistika

MICHALOVCE - TRENČÍN 2:1 (0:0)

Góly: 63. Kunca, 78. Forgáč - 55. Tokár (vlastný). Pred 100 divákmi rozhodoval Kozák.
MFK ZEMPLÍN: Breda - Tomko, Urban, Tokár, Podhorín (69. Hami) - Forgáč (90. Ivanko), Vladyka, Kovaľ, Mihok, Žido (82. Sabo) - Kunca.

Výsledky 18. kola prvej ligy staršieho dorastu: Slovan Bratislava - Ružomberok 0:1 (0:0), MFK Banská Bystrica - Dubnica 4:3 (3:1), Dunajská Streda - Prešov 2:0 (0:0), Nitra - Trnava 2:2 (0:1), Košice - Žilina 2:1 (0:1), Stropkov - Dukla B. Bystrica 3:1 (1:0), Senica - Podbrezová 2:0 (2:0), Michalovce - Trenčín 2:1.               (juke)

 



Uverejnené: 03.04.2010 19:20:28 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.