files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla v gólovej prestrelke padla na Spiši

Hokejisti HK Dukla Michalovce prehrali v stretnutí 4. kola prvej hokejovej ligy na ľade Spišskej Novej Vsi 4:6 a utrpeli tak v súťaži tretiu prehru. O štyri góly michalovskej Dukly sa postarali Martin Schnelly, Jakub Linet, Richard Šechný a Tomáš Banovský. Zverenci trénera Milana Staša sa najbližšie predstavia na domácom ľade, keď v stredu 24. septembra o 17.00 privítajú na vlastnom ľade Prievidzu.

Domáci hokejisti po dvoch prehrách v rade chceli silou - mocou zabodovať naplno, no Michalovčania takisto neodštartovali najlepšie a diváci sa tak mohli tešiť na zaujímavý zápas. Ten ich určite uspokojil. Už v úvodnej tretine totiž videli ozajstné gólové hody. V prvých sekundách sa dvakrát zaskvel domáci golman Gavalier, následne sa jeho spoluhráči presunuli do útočného pásma a Krempaský po krásnej Klingovej prihrávke otvoril skóre - 1:0. Spišiaci sa dlho z vedenia netešili. Už v tretej minúte totiž vyrovnal Martin Schnelly. O necelých tridsať sekúnd boli domáci opäť vo vedení, do ktorého ich poslal Vartovník - 2:1. V ďalších minútach sa roztrhlo vrece s vylúčenými. Počas hry štyroch proti štyrom sa v 7. minúte prepracoval obranou hostí Linet a vyrovnal na 2:2. Domáci hráči sa však ešte v prvej tretine ujali vedenia aj tretíkrát, keď v 13. minúte uzavrel skóre prvej časti Richard Smotrila - 3:2.

Ani v druhej tretine diváci na gól dlho nečakali. Hneď v jej úvode zabránil Ivan Fedor dvom gólom Spišiakov, no v 24. minúte bol na Klingovu koncovku prikrátky aj on a v bráne ho vymenil Pavol Borko. Michalovská odpoveď prišla takmer okamžite. Domáca obrana nechala voľného pri pravej žŕdke Richarda Šechného a ten pohotovo znížil na 3:4. Pavol Borko sa v bráne dlho neohrial a už musel čeliť strelám Smotrilu s Kokym. Vyrovnané mohlo byť v 30. minúte, strela Drotára ale skončila na žŕdke, čo si následne potvrdil hlavný rozhodca aj konzultáciou s videotechnikom. Hneď potom mohol domácich poslať do dvojgólového vedenia Findura, no podarilo sa to až v 31. minúte Kokymu. Ten mal ďalší gól na hokejke aj o tri minúty neskôr, Borko ale tentoraz odolal.   

Dukla v záverečnej tretine vrhla všetky sily do útoku. Najskôr na Gavalierovi stroskotal Šechný, potom svoju šancu nepremenil ani Linet. Podarilo sa to až v 49. minúte Banovskému, ktorý parádne znížil na 4:5. V samom závere si hostia vytovrili tlak. Päť minút pred koncom mal vyrovnanie na hokejke Huňady, ktorý však mieril nad iba do brankára Spišiakov. Sedemdesiat sekúnd pred koncom si Milan Staš zobral oddychový čas, odvolal golmana Borka, no power-play jeho zverencom vyrovnanie nepriniesla. Naopak, do opustenej brány sa trafil Ľubomír Vaic, ktorý osemnásť sekúnd pred koncom stanovil konečné skóre zápasu na 6:4.  

HK Spišská Nová Ves - HK Dukla Michalovce 6:4 (3:2, 2:1, 1:1)

Góly: 3. Krempaský (Klinga, Gonda), 4. Vartovník, 13. Smotrila, 24. Klinga (Gurčík), 31. Koky (Rosenberg, Smotrila), 60. Vaic (Vartovník) – 3. Schnelly (Drotár), 8. Linet (Šeliga, Halas), 25. Šechný, 49. Banovský (Fajčák)

Vylúčení: 5:8. Presilovky: 0:0. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Valach – Farkaš, Holienka.

HK SNV: Gavalier - Džerenga, Hrubý, Cvengroš, Gurčík, Žemba, Rojkovič, Horváth, Kramár - Vartovník, Vaic, Findura - Smotrila, Koky, Rosenberg - Klinga, Gonda, Krempaský - Ihnaťo, Chomič, Ištocy.

HK DUKLA: Fedor (24. Borko) - Šterbák, Drotár, Urban, Briják, Kubát, Šeliga, Buraľ - Fajčák, Šechný, Podsedlý - Čížek, Majerník, Halás - Zorvan, Linet, Banovský - Schnelly, Huňady, Fedorko.



Uverejnené: 19.09.2014 19:20:31 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.