files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla si hravo poradila so slovenskou osemnástkou

Hokejisti HK Dukla Michalovce zvíťazili v 8. kole prvej hokejovej ligy na domácom ľade nad tímom SR 18 7:1 a natiahli tak svoju víťaznú sériu na štyri zápasy. O góly michalovskej Dukly sa postupne postarali Peter Cmorej, Štefan Majerník, Peter Čížek, Richard Šechný, Vladimír Urban, Ľubomír Buraľ a Patrik Huňady. Michalovskí hokejisti sa najbližšie predstavia v nedeľu v Liptovskom Mikuláši proti tímu SR 18, v stredu nastúpia v Bardejove a doma sa predstavia opäť v piatok 10. októbra, kedy v tradičnom čase od 17.00 privítajú Detvu.

 

Michalovčania nastúpili do zápasu s cieľom, čo najskôr zlomiť odpor súpera, no dosť dlhý čas sa im to nedarilo. Zo začiatku sa nemohli cez dobre brániacich mladíkov dostať do šancí, podarilo sa im to až v závere prvej tretiny. V 18. minúte unikla dvojica Linet - Cmorej a druhý menovaný ponad golmana Hrenáka otvoril skóre - 1:0. O minútu neskôr to skúšal na brankára SR 18 bekhendom aj Podsedlý, vzápätí tvrdo pálil Briják. To, čo sa nepodarilo, podarilo sa v poslednej minúte prvej tretiny Majerníkovi, ktorý na druhý gól Dukly zúžitkoval perfektnú prihrávku Čížeka. Dukla začala náporom aj druhú tretinu a ich dominanciu korunoval v 25. minúte krásnym gólom Peter Čížek.

Tento michalovský útočník bol pri chuti aj naďalej a v polovici druhej tretiny ideálne naservíroval puk Šechnému, pre ktorého už nebol problém dostať puk do siete - 4:0. Po štvrtom inkasovanom góle dali o sebe vedieť aj snaživí mladíci. Ich najväčšiu šancu na skórovanie spálil tesne pred koncom druhej časti Radovan Bondra. Michalovčania pokračovali v dobrom výkone aj v tretej tretine. V nej sa strelecky presadili ešte postupne Vladimír Urban, Patrik Huňady a Ľubomír Buraľ, no Michalovčania si čisté konto neudžrali, keďže v 56. minúte počas presilovky zmaril Borkovi tretie čisté konto v rade Sádecký.   

HK Dukla Michalovce - SR 18 7:1 (2:0, 2:0, 3:1)

Góly: 18. Cmorej (Linet, Briják), 20. Majerník (Čížek, Podsedlý), 25. Čížek (Šechný, Šeliga), 30. Šechný (Čížek, Fajčák), 42. Urban (Majerník), 46. Buraľ (Huňady), 51. Huňady (Schnelly, Urban) – 57. Sádecký (Kolesár, Hecl) pres/1.

Vylúčení: 4:2. Presilovky: 0:1. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Jura - Jobbágy, Hric. Divákov: 690.

HK DUKLA: Borko - Šterbák, Kubát, Urban, Briják, Šeliga, Tkáč, Buraľ - Drotár, Šechný, Fajčák - Čížek, Majerník, Podsedlý - Cmorej, Linet, Banovský - Schnelly, Huňady, Fedorko.

SR 18: Hrenák – Bodák, Danko, Hatala, Kolesár, Krempaský, Themár, Trška, Nemec – Oško, Lindeman, Hecl, Horvath, Bondra, Buček, Sádecký, Žiak, Váňa, Valent, Struška, Sloboda



Uverejnené: 03.10.2014 20:08:53
files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.