files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Policajti obvinili troch opitých vodičov

Michalovskí policajti mali v týchto dňoch plné ruky práce s chytaním opitých vodičov. Z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky obvinili až troch z nich.

Obvinený 62-ročný Michalovčan Michal v nedeľu okolo 20.00 hodiny viedol po Štefánikovej ulici v Michalovciach motorové vozidlo zn. Škoda Felícia. Pri kontrole policajnou hliadkou bol vyzvaný, aby sa podrobil dychovej skúške na zistenie požitia alkoholických nápojov pred alebo počas jazdy, čo odmietol. Taktiež odmietol aj lekárske vyšetrenie odberom krvi alebo iného biologického materiálu.

Obvinený 31-ročný Peter z Michaloviec bol v pondelok o 16.00 hodine zastavený a kontrolovaný hliadkou PZ potom, čo viedol motorové vozidlo zn. Ford Mondeo po Továrenskej ulici v Michalovciach. Pri kontrole bol podrobený dychovej skúške, kde mu bola nameraná hodnota 1,24 mg/l alkoholu v dychu (2,58 promile).

Ďalším obvineným je 24-ročný Lukáš z okresu Michalovce, ktorý v pondelok krátko po 18.00 hodine spôsobil na Zemplínskej Šírave dopravnú nehodu. Pri prejazde miernej pravotočivej zákruty v smere na Michalovce prešiel do ľavého jazdného pruhu, v ktorom tým istým smerom premávalo vozidlo zn. BMW 320D, ktoré riadil 32-ročný vodič z okresu Michalovce. Medzi vozidlami došlo k bočnej zrážke, pričom po spôsobení dopravnej nehody obvinený vodič vozidlo nezastavil a pokračoval v jazde v smere na Michalovce. Na križovatke s cestou vedúcou na Vinianske jazero bol zastavený vodičom BMV, ktorý následne privolal políciu. U obvineného vodiča policajti namerali 1,12 mg/l alkoholu v dychu (2,33 promile), u vodiča BMV alkohol nebol zistený.



Uverejnené: 14.10.2014 11:32:27 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.