files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla poľahky zdolala Topoľčany

Hokejisti HK Dukla Michalovce zvíťazili v zápase 13. kola prvej hokejovej ligy na domácom ľade nad tímom HC Topoľčany hladko 8:0 a aj s úrokmi tak "Žochárom" oplatili prehru 1:7 z druhého kola. Po dva góly Dukly zaznamenali Zoltán Kubát s Martinom Drotárom, jeden presný zásah pridali Marcel Šterbák, Martin Schnelly, Vladimír Urban a Jakub Linet. Zverenci trénera Milana Staša sa najbližšie predstavia v piatok v Senici, doma ich uvidíme už v nedeľu 26. októbra, kedy v tradičnom čase o 17.00 privítajú Spišskú Novú Ves. 

Michalovčania síce svojmu súperovi v druhom kole hladko podľahli, teraz to však bol úplne iný zápas. Zverenci trénera Milana Staša totiž od začiatku pevným krokom kráčali za víťazstvom. Trošku ich v tom mohol zastaviť hosťujúci Adam Záhorský, ktorý v 5. minúte nastrelil žŕdku Borkovej brány, no odvtedy boli na koni hráči Dukly. Tým sa v desiatej minúte podarilo dobre realizovať presilovú hru a Zoltán Kubáť strelil svoj premiérový tohtosezónny gól - 1:0. Tento michalovský bek bol pri chuti a v devätnástej minúte zaznamenal v hre štyroch proti štyrom svoj druhý zápasový presný zásah. To ešte nebolo zo strany Dukly v úvodenej časti zápasu všetko. V poslednej minúte najskôr Halás pohŕdol tretím gólom v siete "Žochárov", no štyridsať sekúnd pred koncom ho zastúpil Martin Drotár, ktorý využil perfektnú prihrávku spoza brány od Richarda Šechného. Hráči Dukly hrali v pohode aj v druhej tretine a naďalej si pripravovali jednu gólovú šancu za druhou. Najkôr výborne zakombinovala štvrtá lajna, Majerník ale dvakrát nepochodil pri brankárovi Kičinovi. V 32. minúte sa však už skóre menilo. Richard Šechný opäť ukážkovou prihrávkou našiel Martina Drotára a ten pohodlne pridal svoj druhý gól v zápase - 4:0. Na konci druhej tretiny sa skóre mohlo meniť aj na druhej strane. Buraľ chybil v obrane Dukly, následne fauloval pri úniku Filipa Hudeca a hlavný rozhodca nariadil trestné strieľanie. S tým si však michalovský golman Pavol Borko poradil. Ani v poslednej tretine sa obraz hry nezmenil. Naďalej dominovali Michalovčania, ktorí v záverečnej časti pridali štyri presné zásahy. Najskôr v 43. minúte počas presilovky skóroval Marcel Šterbák, potom ďalší presný zásah pridal Martin Schnelly, v 49. minúte sa presadil od modrej ďalší obránca Vladimír Urban, no a skóre duelu uzavrel v 51. minúte pri hre štyroch proti štyrom Jakub Linet. Domáci hokejisti tak v pohodovom tempe vrátili aj s úrokmi "Žochárom" prehru z druhého kola. 

HK Dukla Michalovce - HC Topoľčany 8:0 (3:0, 1:0, 4:0)
Góly: 11. Kubát (Šechný, Šterbák) pres/1, 19. Kubát (Podsedlý), 20. Drotár (Šechný, Fajčák), 32. Drotár (Šechný), 43. Šterbák (Šechný, Fajčák) pres/1, 46. Schnelly (Halás, Huňady), 49. Urban (Huňady, Schnelly), 51. Linet (Šeliga, Tkáč)
Vylúčení: 8:8. Presilovky: 2:0. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Husár - Ľ. Šoltés, R. Šoltés. Divákov: 700.
HK DUKLA: Borko - Šterbák, Kubát, Briják, Urban, Tkáč, Šeliga, Buraľ - Fajčák, Šechný, Drotár - Čížek, Huňady, Podsedlý - Cmorej, Linet, Banovský - Halás, Majerník, Fedsorko - Schnelly.
HC: Kičina -  Bystričan, Žitňanský, Mrázik, Guričan, Chromý, Georgievský - Fusek, M. Záborský, Káčer - Košecký, D. Mihálik, Chlapovič -  F. Hudec, Dobrý, Záhorský.



Uverejnené: 22.10.2014 20:17:16
files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.