files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Juniori 1.BK Michalovce potvrdili úlohu favorita

Juniori 1.BK Michalovce sa v rámci deviateho kola najvyššej basketbalovej Extraligy juniorov tentoraz predstavili v susednom Humennom. V zápase nakoniec zvládli úlohu papierového favorita a domácich zdolali hladko 63:61, čím si upevnili šiestu priečku v tabuľke. Juniori 1. BK Michalovce sa na palubovkách súperov predstavia aj v nasledujúcich zápasoch, keď v sobotu 15. novembra odohrajú duel v Rožňave a v nedeľu 16. novembra v Košiciach proti tamojšiemu Espritu. Na domácej palubovke ich uvidíme po dlhšom čase až v posledný novembrový víkend, kedy v sobotu 29. novembra privítajú Kežmarok a v nedeľu 30. novembra Spišskú Novú Ves.


1.BK Humenné - 1.BK Michalovce 31:63 (15:31)
Štvrtiny: 8:15, 7:16, 8:18, 8:14
Juniori 1.BK Michalovce sa predstavili v Humennom ako papierový favorit. Orli sa snažili, ale nie a nie sa rozbehnúť. Jendoducho sa nevedeli od súpera bodovo odtrhnúť. V obrane to bolo ešte ako tak, keď dovolili domácim zaznamenať za polčas len 15 bodov. Horšie to však bolo s koncovkou. Na začiatku druhého polčasu najskôr skórovali Humenčania, no následne už hostia definitívne ovládli hru. Skvašik dvakrát po sebe zaznamenal trojku a Orlom vyšiel aj rýchly protiútok. Postupne sa do hry dostali ďalší hráči. To však nič nezmenilo na tom, že michalovskí juniori zvíťazili o 32 bodov a naďalej živia nádej na prvú šestku.
Zostava 1.BK: M. Laurinčík 23, R. Skvašik 20, F. Jankaj 6, S. Kováč 6, J. Novakovský 4, M. Jevočin 2, R. Štec 2, M. Hospodár, S. Kincel

pb a 1. BK Michalovce



Uverejnené: 04.11.2014 10:33:15 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.